orl
buna ziua.ma numesc cristina si am o intrebare.de la urechea dreapta cand ma curat imi iese un miros urat.ce poate fi?trebuie sa specific ca de o luna de zile imi tratez un dinte la care am facut abcces de 3 ori.imi e frica si rusine sa merg la dentist sa ii spun asta.e ceva grav??va multumesc
3 comentarii
tre sa mergi la ORL.. sa vada ce fel de infectie este ( posibil micoza )
Pentru d-nul Dr.Flueraru: Buna ziua.Ma numesc Alina si de aproximativ 2 jumate ma confrunt cu o senzatie de nod in gat, mai exact pe amigdala stanga este prezenta tot timpul o senzatie ca si cum mi-ar ramane ceva acolo.Mai precizez ca totodata am si nasul infundat mereu seara.Nu am fost la un consult de specialitate pt ca dupa aparitia acestor simptome am ramas insarcinata (acum 2 ani jumate) si bineanteles ca m-am neglijat.Va rog mult sa im spuneti ce poate fi si ce e de facut?Va multumesc
acum..dupa 2, 5 ani..cred ca gasiti 10 minute sa mergeti al un medic ORL sa se uite in nsa si gat..ca sa stiti ce aveti
sau faceti cateva poze la amigdale. le trimiteti pe mail.. sa vad cum arata si sa va dau un sfat. altfel nu stiu ce poate fi.
posibilitati sunt multe...( Amigdalita hipertrofica, Faringita iritativa din cauza refluxului gastroesofagian, , un chist amigdalian..s.a )
sau faceti cateva poze la amigdale. le trimiteti pe mail.. sa vad cum arata si sa va dau un sfat. altfel nu stiu ce poate fi.
posibilitati sunt multe...( Amigdalita hipertrofica, Faringita iritativa din cauza refluxului gastroesofagian, , un chist amigdalian..s.a )
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?