Orl_nas_gat

01-02-2023
Krystyna45
Nu este medic/terapeut
Krystyna45
Bună seara, am un băiețel de 8 ani, în ultimul timp îmi răcește nas-gat, în special nas, cred ca în spatele nasului_polipi, adica: -când răcește curge nasul f mult, secretiile devin din albe, galbui_verzui , se duc și în gat mai ales seara și dimineața încearcă sa rupă din gat mizeria care se aduna de cu seara.Cum începe frigul si scoala răcește imediat și o ținem din septembrie pana în iunie următorul an în continuu, 3 săptămâni bn 1 luna 2 săptămâni răciți cu prelungire la mucisorj chiar și o luna.Ultima data când a răcit nu mi.a făcut febra, în schimb i.a curs nasul aproape o luna cu muci galben-verzui o luna , iar doamna doctora nu ne.a dat stilistic, doar curățat nasul bn, desfundat cu la nevoie cu picături sa poată respira noaptea, tamtum verde ptr gat, astha 15, for tusin, sinosun și în sfârșit maxitrol picături 2 dim/2 seara, ce credeți ca este totuși, ce sa fac, ma gândesc ca are polipi și trebuie oprat???
2 comentarii
0
01-02-2023, ora 21:57
Krystyna45
Nu este medic/terapeut
Krystyna45
Bună seara, am un băiețel de 8 ani, în ultimul timp îmi răcește nas-gat, în special nas, cred ca în spatele nasului_polipi, adica: -când răcește curge nasul f mult, secretiile devin din albe, galbui_verzui, se duc și în gat mai ales seara și dimineața încearcă sa rupă din gat mizeria care se aduna de cu seara.Cum începe frigul si scoala răcește imediat și o ținem din septembrie pana în iunie următorul an în continuu, 3 săptămâni spre 1 luna, 2 săptămâni răciți cu prelungire la mucisor chiar și o luna si o tuse rea.Ultima data când a răcit nu mi.a făcut febra, în schimb i.a curs nasul aproape o luna cu muci galben-verzui o luna si o tuse urata, iar doamna doctora nu ne.a dat antibiotic, doar curățat nasul bn, desfundat cu la nevoie cu picături sa poată respira noaptea, tamtum verde ptr gat, astha 15, for tusin, sinosun și în sfârșit maxitrol picături 2 dim/2 seara, ce credeți ca este totuși, ce sa fac, ma gândesc ca are polipi și trebuie oprat??
0
02-02-2023, ora 16:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Organele orl. Nas. Gat.. Amigdalitele și polipii.. Sunt strâns legate de starea tractului digestiv. Sau face copilul intoleranta la Alimentele producătoare Mucus.
Sau face reflux în somn..
2. Pe forum am scris mult despre ce alimente nu e voie sa consume seara
3. consult gastrologie. Obligatoriu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mucii galbeni: semnalează o infecție?
  • De ce îți curge nasul des (și nu ești răcit) - și sfaturi pentru mucoși
  • Îmi curge apă din nas
  • Polipi nazali - cum recunoști afecțiunea și când e indicată operația
  •