orteza hernie inghinala foarte grava

18-06-2012
zainub
Nu este medic/terapeut
zainub
Buna ziua,

Va rog mult ajutati-ma cu o informatie legata de unde as putea face o comanda pentru o astfel de orteza necesara mamei mele. Aceasta a fost operata de 6 ori, hernia recidivand de fiecare data. Acum este in varsta de 74 ani, supraponderala si nu doreste sa se mai opereze. De foarte multi ani se chinuie cu aceasta problema folosind zilnic tot felul de centuri care cedeaza foarte repede, datorita materialelor slabe din care sunt confectionate.
Exista pe vremuri un cetru medical pentru persoanele cu handicap, unde se puteau face pe comanda orteze profesinale si care ajutau mult persoanele suferinde. Am aflat ca acel cetru ce se gasea pe strada Negustori s-a desfiintat de cativa ani si ma aflu in situatia de a nu stii incotro sa ma indrept. Pe internet am gasit doar oferte online, dar nu cunosc produsele si nu stiu ce masura i s-ar potrivi mamei.
Va rog din suflet, in masura in care stie cineve unde ma pot adresa, nu ezitati sa-mi lasati cateva randuri.

Va multumesc anticipat.Mihaela
1 comentarii
0
13-03-2015, ora 14:27
dami100
Nu este medic/terapeut
dami100
Buna ziua!
Am dat din intamplare de postarea dumneavoastra. In cazul in care mai aveti nevoie, va las aici un link cu o orteza pentru hernie inghinala: cronomed.ro/orteze-abdomen/133-centura-hernie-inghinala.html#/marime_xl-xl_xxl

E singurul site unde am gasit marime mai mare. Stiu ca nu am voie sa fac reclama, dar e un caz special si poate va este de folos. O vecina de-a mea are aceasta problema si foloseste acest tip de orteza pe care vi l-am recomandat. Din cate stiu, e foarte multumita de ea. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul