Otita
Buna seara, aproximativ acum o luna mi s-a înfundat urechea dreaptă si m-am dus la orl si mi-a zis ca am otita acută, mi-a dat augumentin, otipax, un anti-inflamator si niste pastile mici si mi-a trecut.De aproximativ o săptămână de când am racit mi s-a înfundat iar, am mai pus otipax dar vad ca nu mi s-a desfundat(nici nu mi-a trecut bine raceala), nu am niciun fel de durere sau disconfort doar ca e infundata si aud mai slab, ce sa fac, sa o las sa treaca de la sine, sa iau antibiotic sau sa ma duc la un alt consult?
5 comentarii
citeste ce sa scris despre catar tubar si despre Otita seroasa
trebuie sa rezolvi problemele din nas sau din gat//acolo e cauza infundarii urechiii
trebuie sa rezolvi problemele din nas sau din gat//acolo e cauza infundarii urechiii
Păi problemele din nas, adica sa imi treaca de tot răceală, tratamentul medicamente este necesar?
te intorci la ORL si tratezi corect si nasul si gatul
altfe revine problema cu urechea
altfe revine problema cu urechea
M-am dus si mi-a spus același lucru si același diagnostic, mi-a zis ca am si o deviatie de sept, este un factor si acesta?Si am uitat sa intreb daca in perioada asta am voie să fac sport ciclism/alergat, imi puteti spune?Multumesc
sport se poate.
daca deviatai de sept e majora.. nua i de ales.. tre s.o operezi
daca deviatai de sept e majora.. nua i de ales.. tre s.o operezi
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.