otita??
bunza ziua...as avea si eu cateva nelamuriri...si intrebari...:eu sunt in anglia de putin timp si inka nu ma'm inscris la medicul de fam...deci nu pot merge la spital sau pot merge dar (degeaba).aacum o sapt mi sa infundat urechea stanga.dupa cateva zile mai exact pe 24 dec seara ma durut foarte tare urechea su tot cu maxilar si putin din gat (toata partea stanga)am pus ulei de masline.am pus usturoi...am luat calmante ptr ca nu am putut sa dorm 2 zile de durere.pe 25 un vecin mi'a dat 2 folii de 10 pastile fiecare.am inceput.. sa iau antibioticul.dupa 2 zile a inceput sa scada durerea si imi curgea un lichid verde din ureche.si am luat pana acum 12 pastile.nu stiu cat ar trebui sa ma iau??p[tr ca nu ma mai doare decat foarte putin...dar tot nu aud cu urechea stanga bine...pe langa aceste antibiotice ce ar trebui sa mai iau?am otita?vreo nevralgie?cand am voie sa ma spal in ureche?de atunci port ceva pe cap in permanenta si noapte cand dorm... e bine??daca se poate as dori si eu niste raspunsuri la intrebarile mele si cateva sfaturi va multumesc
2 comentarii
din opacate cred ca ai facut o otita acuta.. care a supurat si a spart timpanul.
poti sa pui apa oxigenata carte 5-10 pic. ca sa elimini puroiul din ureche.. astepti pana termina zgomotul din ureche..si stergi tot ce o sa iasa.
Pui ceva picaturi Otice cu antibiotic.. tot 5-10 pic, calde..
repeti asa cu apa oxigenata si picaturi..pana ajungi la un medic ORL.
poate fi si destul de grav ( otitele supurate dau complicatii uneori pana la meningita
asa ca faci asigurarea sau platesti o consultatie
poti sa pui apa oxigenata carte 5-10 pic. ca sa elimini puroiul din ureche.. astepti pana termina zgomotul din ureche..si stergi tot ce o sa iasa.
Pui ceva picaturi Otice cu antibiotic.. tot 5-10 pic, calde..
repeti asa cu apa oxigenata si picaturi..pana ajungi la un medic ORL.
poate fi si destul de grav ( otitele supurate dau complicatii uneori pana la meningita
asa ca faci asigurarea sau platesti o consultatie
multumesc ptr raspuns.dupa 14 pastile de amoxacilina mi'a trecut si gat si maxilar si ureche.. la dureri ma refer.acum ce se intampla...eu de auzit aud cu urechea stanga dar nu 100%...cand suflu nasul se infunda si se desfunda...si nu aud in intregime.cum auzeam inainte..tot mai supureaza un lichid galben nu mai e verde.si cand stau pe ureche.tot la fel se infunda si desfunda...sigur e timpanul spart???presupun ca daca era spart nu mai auzeam deloc nu???multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.