otita
buna ziua ! am otita supurala am incercat recmandarea medicului sa iau antibiotice dar la mare majoritate am alergie (si ca sa fac experimente cu altele e greu) nu am pus decat picaturi si mai nou am un fel de ciuperca ce nu-mi da pace am mancarimi si supureaza parca mai rau seara nu stiu ce as putea sa fac sincer numai sa treaca.va multumesc
2 comentarii
diagnosticul de otita supurata este un diagnostic serios
infectia in spatele timpanului se localizeza in mastoida.. si usor poate eroda osul ajungand la comlicatii cerebrale
asa gen de otite se trateaza cu aspiratii zilnice la ORL.. si daca nu se vindeca in 3 saptamani.. se interneaza in clinica ORL.. pentru tratament chirurgical
infectia in spatele timpanului se localizeza in mastoida.. si usor poate eroda osul ajungand la comlicatii cerebrale
asa gen de otite se trateaza cu aspiratii zilnice la ORL.. si daca nu se vindeca in 3 saptamani.. se interneaza in clinica ORL.. pentru tratament chirurgical
va multumesc sincer ! am mai bine de 3 saptamani de cand a aparut si acea ciuperca( rana), mai e ca si locul de munca nu imi permite liberele necesare si ma gandeam ca poate e vreun tratament pentru acasa(insa daca necesita urgent aceasta vizita am sa-mi dau silinta)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.