Otita!

01-12-2015
diana stefanescu
Nu este medic/terapeut
diana stefanescu
Buna seara!Baiatul meu are 4 ani jumatate.Este la gradinita.De anul trecut pana acum a facut 3-4 otite.Din cauza faptului ca nu am fost indrumata corect de a vizita cel mai bine medicul orl, prima vizita a fost la pediatru care ia revomandat antibiotic, paracetamol, nurofen, aerius.Cu toate acestea copilul nu mai are rosu in gat dar face otita(pana la urma era normal)ajung la orl..si din nou surpriza dr orl recomanda iar acelasi antibiotic aceeas doza.Una peste alta am ajuns sa ma satur de 'medici'care au stampile si stetoscopuri la gat.Acum problema mea este urmatoarea.Ii curge nasul, secretii albicioase si foarte rar secretii verzi..pe care nu stiu cu ce sa le opresc.Am folosit si folosesc sterimar+vibrocil.Avum doua zile s-a plans de durere de ureche si l-am linistit cu picaturi tobradex.2 pic dim si 2 picaturi seara.presupun ca are polipi vorbeste pe nas, infundat mereu, su respira cand doarme pe gura, dar nu sfoaraie.
3 comentarii
0
02-12-2015, ora 10:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
prezenta polipilor duce la mai multe complicatii
1 locale.. cu intretinerea infectiei pe mucoase, in sinusuri si Otitele
care treptat duc la scaderea auzului
2 la distanta, un copil care nu respira pe nas are o Oxigenare proasta cerebrala cu oboseala, nervozitate, insuseste mai greu materiile...
3 faptul ca sta cu gura deschisa.. duce la modificari a maxilarului, in timp se modifica si dantura si si peste ani se ajunge sa poarte acele aparate pentru a corecta dantura

O sa cititi tot ce am scris pe forum despre Rinite, vegetatii adenoide, otite seroase si o sa va faceti scheme de tratamen local si o sa modificati putin si regimul alimentar
dar sunt mari sanse sa ajungeti la operatie de scos polipii...
0
20-03-2016, ora 10:58
miutu
Nu este medic/terapeut
miutu
Buna ziua!Mi s-au prescris picaturi betabioptal cate 2 pic pe fiecare nara 10 zile pentru baiatul meu de 16 ani.Dar el a pus mai multe, apasand mai tare pe sticluta.Trebuie sa puna la 6 ore cate 2.Ce se poate intampla daca a consumat deja in 2 zile 1 sticluta?ce efecte poate avea?
0
20-03-2016, ora 19:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cine a indicat acest tratament?
stiti ca probemele de nas, gat, urechi se trateaza corect doar la ORL ?
care fac 6 ani de specializare...
Adaugă un comentariu / răspuns