Otita acuta hemoragica postvirala

13-03-2018
Crispetrina
Nu este medic/terapeut
Crispetrina
Bună ziua,
În urma unei răceli, cu temperatura foarte ridicata, am făcut otita hemoragica postvirala. Am fost la medic ORL, care mi-a prescris tratament :Zinnat 500mg la 12 ore, picturi în ureche ciprofloxacin de doua ori pe zi și alcool boricat de doua ori pe zi. Urmez tratamentul de doua zile deja, și nu simt nici o îmbunătățire. Medicul mi-a spus ca am și o rana pe canalul auditiv, care bănuiește ca a fost facuta la o consultatie anterioara, la urgente și ca vindecarea este de durata. Întrebarea mea este: cât timp este normal sa mai am sângerări din ureche? Nu ma aștept sa treacă totul peste noapte, dar sângerarea când se oprește? E normal sa nu se oprească la 2 zile de tratament? Nu este abundenta.. E vorba de câte 2-3 picături pe ora sa zic.. Dar ma sperie. Mi-a făcut audiograma care a ieșit destul de prost. După tratarea otitei, îmi va mai reveni auzul la urechea afectata? Sau e posibil sa îmi fi pierdut definitiv auzul?
Mulțumesc mult!
O zi buna!
1 comentarii
0
13-03-2018, ora 09:57
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa stii ca toxicitatea virusului.. uneori afecteaza si nervul auditiv.. fiindca asa gen de hemoragii se fac si in interiorul urechii nu numai pe exterior
cred ca este corect sa ajungi la un medic ORL.. in clinica ORL.. unde sa aspire urechea sub controlul microscopului..si daca e cazul si riscul de afecatarea nervului auditi sa.ti faca o internare.
un ner auditiv afectat..si ne tratat corect primele 5 zile. asa ramane.. NU se mai vindeca !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.