Otita externa in sarcina

Buna ziua, va trimit acest mesaj pentru ca sunt disperata. M-am trezit acum ceva timp cu urechea dreapta înfundată, am crezut ca e o banala raceala si nu am mers la medic. La scurt timp am inceput sa am dureri groaznice, vajait puternic, presiune pe ureche, ganglion inflamat sub ureche si maxilar înţepenit. Am mers la medic si mi-a pus o soluţie antiseptica pana a doua zi, dar nu si-a facut efectul. Am spus ca sunt însărcinată si mi-a recomandat paracetamol, fara sa-mi spună ce cantităţi, nimic. Pana luni stau cu al
doilea pansament, luni decide daca imi da antibiotic. Nu stiu ce sa mai fac, ce as putea sa iau ca sa nu pun in pericol copilul( saptama 14 de sarcina).Am uitat sa precizez ca locuiesc in Germania.
Multumesc mult.
doilea pansament, luni decide daca imi da antibiotic. Nu stiu ce sa mai fac, ce as putea sa iau ca sa nu pun in pericol copilul( saptama 14 de sarcina).Am uitat sa precizez ca locuiesc in Germania.
Multumesc mult.
5 comentarii

citeste tot ce sa scris pe forum despre Otita externa
medicul la care mergeti trebuie sa fie neaparat medic ORL
sa aspire secretiile din ureche si sa puna tratament local
medicul la care mergeti trebuie sa fie neaparat medic ORL
sa aspire secretiile din ureche si sa puna tratament local

Multumesc, doctorul m-a expediat in 2 minute si greşeala mea a fost ca nu am intrebat de ce imi pune doar pansamentul. Daca ma simt rau merg la urgentă.

Buna ziua. De cateva luni am descoperit un ganglion putin marit in zona supraclaviculara stanga. Nu a mai crescut in dimensiune de cand l-am descoperit si uneori ma deranjeaza. Durerea reflecta inspre umar. Doresc sa ma consulte un medic dar nu stiu de ce specialitate trebuie sa fie. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

se incepe cu cautarea focarelor de infectie la ORL si stomatolog
dar poate sa fie o durere sepatarata de umar care tine de ortopedie
dar poate sa fie o durere sepatarata de umar care tine de ortopedie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 9A luat careva Roaccutane si a nascut apoi? E sanatos copilul?
- 4Furazolidon la 5 sapt
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 5clotrimazol in timpul sarcini
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 1medicamente cu risc in sarcina
- 1otita externa acuta
- 2otita externa-piocianic
- 0Ajutor!! Doxaciclina in sarcina
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 18Iau Anxiar si Serlift - daca raman insarcinata pot naste un copil bolnav?
- 0Nidoflor in sarcina
- 2Botox cand eram deja insarcinata
- 4Durere de ureche
- 2Otita externa purulenta. timpan fisurat
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
Mai multe informații despre: Otita externa Medicamentele si sarcina medicatia in timpul sarcinii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: