Otita hemoragica

29-03-2016
ElenaMd
Nu este medic/terapeut
ElenaMd
Buna! Sunt răcita de aproape 20 de zile. De 10 zile am urechea stângă înfundată, amigdalita stanga umflată si nara stânga mai mereu înfundată... Am fost la ORL si diagnosticul a fost : otita hemoragica stânga si deviație de sept... Am luat tratament 7 zile : zinat 500mg la 12 ore, sinupret, rhinocorat, homeovox si aerinase... Nu observ nicio diferența, doar ca tusea nu mai este seaca ci productiva si parca mi se înfunda si urechea cealaltă... Acuma iau Acc, fromilid si biorinil... Daca nu imi trece nici cu tratamentul acesta care ar putea fi cauza ? Ce pot sa fac ?
9 comentarii
0
29-03-2016, ora 21:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Otita hemoragica este cel mai frecvent de la o viroza
o viroza.. prin toxicitatea sa poate afecta nervul auditiv cu pierdere difinitiva a auzului
ESte obligatoriu necesar un consult IN clinica ORL.. poate chear cu internare
unde sa se examineze timpanul la microscop + autiograma
dupa o sa stii ce ai de facut
0
29-03-2016, ora 21:57
ElenaMd
Nu este medic/terapeut
ElenaMd
Mulțumesc pentru răspuns ! Tratamentul l-am luat la îndrumarea medicului ORL... Medicul de familie mi-a dat un bilet de trimitere la o clinica privată la care am foat programată săptămana viitoare mai precis luni... Pot sa astept pana luni sau ar trebui sa merg la altcineva săptămana aceasta ? A început sa se înfunde putin si cealaltă ureche.
0
30-03-2016, ora 08:32
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este foarte mult pana luni.
este o urgenta
0
30-03-2016, ora 15:01
ElenaMd
Nu este medic/terapeut
ElenaMd
Mulțumesc pentru răspuns, merg astăzi la un alt ORL ! O zi buna !
0
31-03-2016, ora 17:53
ElenaMd
Nu este medic/terapeut
ElenaMd
Buna ziua ! Mi-a fost prescris alt tratament, mulțumită dumneavoastră ca nu am mai stat pana săptămana viitoare pentru ca deja s-a agravat destul de tare... Mucusul s-a dus in spatele urechii, s-a întărit si a rămas blocat acolo... Văzusem la un alt subiect mai demult ca recomandați săculeți calzi in spatele urechii, nu mai știu daca erau cu sare sau cum funcționează... M- ar ajuta si pe mine sau ce as putea sa folosesc sa se înmoaie si sa iasă din ureche, mucusul ?
0
31-03-2016, ora 19:08
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pe otite hemoragice.. NU se pune cald
daca este alt diagnostic. d se poate apica cald uscat la ureche
0
31-03-2016, ora 21:21
ElenaMd
Nu este medic/terapeut
ElenaMd
Mi s-a spus ca a greșit diagnosticul celălat doctor si am " otita catar oto-tubar ", a înlocuit Zinat-ul care nu a avut niciun efect cu " Unasyn, Medrol A si Hisvert, iar săptămana viitoare am de facut o audiogramă sa vedem cat a fost afectat auzul si daca funcționează tratamentul ... Pentru ca au trecut 10 zile de cand mi s-a înfundat urechea si tratamentul vechi nu a dat rezultate, mucusul s-a întărit, a ramas blocat si nu mai permite pătrunderea aerului in ureche... Pot pune un săculeț cu sare sau doar un material încălzit ? Mulțumesc pt răspunsuri, nu ma așteptam !
0
31-03-2016, ora 21:24
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
orice forma de cald uscat
lampa cu infrarosu, perna electrica, aer cald de la uscatorul de par,...s.a.
0
31-03-2016, ora 21:38
ElenaMd
Nu este medic/terapeut
ElenaMd
Mulțumesc pentru tot !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.