Otita sau alta problema?

01-07-2019
Maria Potra
Nu este medic/terapeut
Maria Potra
Buna ziua! Am fost acum 2 saptamani La un consult ORL deoarece imi era infundata urechea iar cand incercam sa mi o desfund, prezentam dureri mari in interior.. Intr adevar imi recunosc cumva vina am folosit un betisor de ureche lucru pe care nu l-am spus medicilor, am fost La urgenta, cel care era de garda a spus ca am otita si am primit o reteta pe care am uramat o de joi dupa masa pana marti. Tratamentul a constant in prima zi administrate cu apa oxigenata de 3 ori, apoi administrarea unor picaturi betabioptal, un antibiotic sirop keflex si ceva pastile pentru durere asta din 8 in 8 ore.. Le-am luat de joi dupa masa pana marti, luni trebuia sa merg sa ma vada da nu era de garda, asa ca am decis sa merg La un medic specialist orl din cadrul spitalului, acesta mi-a pus diagnostic ul de otita si mi-a recomanda alte picaturi, administrate tot de 3 ori pe zi... Picaturi otist - t de trei ori pe zi si nurofen in primele trei zile si la nevoie. Azi am fost La control, precizand medicului ca atunci cand pun picaturi ma doare urechea destul de rau.. Acesta mi-a spus ca acest lucru ar fi posibil sa se intample numai in cazul in care Mi-ar fi apart timpan ul, da nu se vede acest lucru consultandu ma.. Este posibil sa am o leziune La nivelul urechi care ma doare numai atunci cand intra in contact cu picaturi le.. Nu de fiecare data cand am pus picaturi se intampla sa ma doare, durerea este destul de puternic a care se reflecta si la nivelul gatului, amigdale, uneori parca simt gustul picaturilor in gura.. Ce ar fi necesar sa fac? Sa merg alt medic sa ma vada sau sa astept o perioada sa vad ce se intampla? In momentul acesta simt un tiuit, zgomot La urechi..
3 comentarii
1
02-07-2019, ora 08:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. DA..este o perforatie mica de timpan care se poate vedea doar daca urechea este aspirata si innspectat la Microscop
2 tratamentul urechii se face doar la un singur medic ORL, din policlinica sau spital ( nu la Urgente).. la care se merge zilnic sau al cateva zile.. pentru a aspira urechea si a pune mese cu tratament
0
02-07-2019, ora 17:06
Maria Potra
Nu este medic/terapeut
Maria Potra
Este o problema care se poate trata nu? Adica afecteaza auzul? Pentru ca de auzit in acest moment aud bine.. (Sunt putin nelinistita in aceasta privinta)
0
02-07-2019, ora 17:08
Maria Potra
Nu este medic/terapeut
Maria Potra
Am fost si la orl da acesta nu a sesizat ceva si s-a uitat in ureche..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: