otita seroasa
buna ziua
am un baietel de 4 ani si de cand a avut 3 luni au inceput otitele repetate.Prima data la 3 luni i s a perforat timpanul apoi a facut otita seroasa.Am incercat tot felul de tratamente a luat si bronho Vaxom curios este ca otita apare si cand nu are secretii nazale.De exemplu aseara s a plans de durere la ureche dar el nu e racit.Imi puteti recomanda ceva analize sau teste ca sa depistam cauza acestor otite?Multumesc
am un baietel de 4 ani si de cand a avut 3 luni au inceput otitele repetate.Prima data la 3 luni i s a perforat timpanul apoi a facut otita seroasa.Am incercat tot felul de tratamente a luat si bronho Vaxom curios este ca otita apare si cand nu are secretii nazale.De exemplu aseara s a plans de durere la ureche dar el nu e racit.Imi puteti recomanda ceva analize sau teste ca sa depistam cauza acestor otite?Multumesc
2 comentarii
trompa Lui Eustache.. se afla in Rinofaringe
acolo poate sa urce acidul gastric când copilul regurgiteaza..si se inflameaza faringele pana sus in spatele nasului
de acolo si problemele
faceti consult gastrologie pediatrica
schimbati radical stilul si regimul alimentar
acolo poate sa urce acidul gastric când copilul regurgiteaza..si se inflameaza faringele pana sus in spatele nasului
de acolo si problemele
faceti consult gastrologie pediatrica
schimbati radical stilul si regimul alimentar
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 1Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?