Ovar - aspect ecogragic
Buna seara,
In urma unei sarcini oprita in ecolutie(din păcate:( ) am făcut o ecografie transvaginala pentru a verifica ca totul este in regula. Rezultatul a fost ok, totul este bine curatat, insa, exista o problema la ovarul drept:
-aspect ecografic: cu o formatiune rotund ovalara, de aprox. 20.8/24.7 mm, zone hiperecogene situate central de 13.7/ 10.5 mm
Ma puteti ajuta, va rog, cu o interpretare a rezultatului de mai sus ? Mi s-a spus ca s ar putea sa fie un chist din cauza sarcinii, care va disparea de la sine fara tratament?
Multumesc!
In urma unei sarcini oprita in ecolutie(din păcate:( ) am făcut o ecografie transvaginala pentru a verifica ca totul este in regula. Rezultatul a fost ok, totul este bine curatat, insa, exista o problema la ovarul drept:
-aspect ecografic: cu o formatiune rotund ovalara, de aprox. 20.8/24.7 mm, zone hiperecogene situate central de 13.7/ 10.5 mm
Ma puteti ajuta, va rog, cu o interpretare a rezultatului de mai sus ? Mi s-a spus ca s ar putea sa fie un chist din cauza sarcinii, care va disparea de la sine fara tratament?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5radiografie la ovare-uter pentru determinarea virginitatii
- 6Ovare polichistice
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 7Durere pelvina
- 3acum 5 ani mi-a fost gasit un chist ovarian; suspect de cancer
- 12cum imi dau seama daca sunt racita la ovare?
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 4Cind se poate detecta sarcina prin ecografie transvaginala?
- 0histeroctomie... da sau nu?
- 4mi-a fost scoasa trompa stanga, iar cea dreapta era infundata
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 1senzatie de arsura si usturime in zona ovarului drept
- 1Presiune in zona ovarelor
- 0Stare de irascibilitate dupa extirparea ovarelor: cat dureaza aceste simptome?
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 0La radiografie abdominala se vedea fatul daca era sa fiu insarcinata?
- 1Ginecologie
- 1Formațiune ecogena
Mai multe informații despre: Ovarul Ovarele ecografia transvaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: