Paliditate si senzatie de cap strans
Nu stiu ce sa mai fac sunt mereu palida la fata desi mananc si am pofta de mancare, nu e vorba de anemie pentru ca analizele toate imi sunt bune, si pe langa asta am o senzatie care parca imi strange capul, undeva in zona encefalului si merge pana la urechi, o senzatie de parca m-ar strange cineva de cap si ar sta sa explodeze, un fel de presiune! va rog ajutati-ma, iau si vitamine mi-am facut si RMN, mi-am facut toate analizele, tot e bun! Nu stiu dc senzatia aceasta ce dureaza de mai bine de un an de zile!
3 comentarii
Analizele si RMN-un nu pot spune mai nimic important despre om. Dovada este ca ai probleme si nu ti se pot depista ca multi alti oameni. Simptomele tale sunt pretioase si destul de deosebite in homeopatie si daca te duci la un medic homeopat o sa te poata ajuta imediat si de durata cu cateva granule homeopate.
Iti recomand sa lasi toate vitameinele pe care le ei caci sunt toate daunatoare si nefolositoare si sa-ti cumperi de la o farmacie homeopat Calcarea carbonica CH15 si Ferrum phosphoricum CH9 de la o farmacie homeopata pe care sa le iei zilnic alternant, cand unul cand altul timp de 2-3 saptamani.
Pt. durerea de cap ai nevoie de un remediu special pe care o sa ti-l gaseasca medicul.
Granulele se sug, nu se inghit.
Iti recomand sa lasi toate vitameinele pe care le ei caci sunt toate daunatoare si nefolositoare si sa-ti cumperi de la o farmacie homeopat Calcarea carbonica CH15 si Ferrum phosphoricum CH9 de la o farmacie homeopata pe care sa le iei zilnic alternant, cand unul cand altul timp de 2-3 saptamani.
Pt. durerea de cap ai nevoie de un remediu special pe care o sa ti-l gaseasca medicul.
Granulele se sug, nu se inghit.
Pai RMN ul a fost o verifcare din cauza presiunii, nu am spus ca ma doare capul, Slava Domnului, nu ma doare capul, am spus ca ma strange, am o presiune care probabil e din cauza tensiunii mici! In legatura cu paloarea fetei, nu stiu ce sa zic, poate nu am o circulatie buna, la nivelul capului, simt si greata si presiunea respectiva. Nu stiu ce as mai putea sa iau!
Pentru cei mai multi oameni ce spuneti mai jos se numeste "durere de cap":
" pe langa asta am o senzatie care parca imi strange capul, undeva in zona encefalului si merge pana la urechi, o senzatie de parca m-ar strange cineva de cap si ar sta sa explodeze, un fel de presiune!"
Ori ca o numiti senzatie sau durere, pt. consultatia la homeopat acest lucru nu conteaza.
Ce sa luati si sa faceti v-am spus, daca INCA nu stiti inseamna ca ori nu cititi ori nu credeti.
" pe langa asta am o senzatie care parca imi strange capul, undeva in zona encefalului si merge pana la urechi, o senzatie de parca m-ar strange cineva de cap si ar sta sa explodeze, un fel de presiune!"
Ori ca o numiti senzatie sau durere, pt. consultatia la homeopat acest lucru nu conteaza.
Ce sa luati si sa faceti v-am spus, daca INCA nu stiti inseamna ca ori nu cititi ori nu credeti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp