Pancreatita cronica sau acuta?? :(

22-11-2009
Maniac
Nu este medic/terapeut
Maniac
Buna seara! Ieri pe tatal meu il ustura putin stomacul dar f putin cam toata ziua a tinut asa, seara cand statea in pat la apucat deodata o durere insuportabila (el e un om foarte tare, nu se plange de la orice durere, dar asta a fost prea de tot) in capul pieptului, nici nu putea sa stea in picioare, , avea senzatia ca nu ar mai fi mancat de o saptamana, durere aceea la tinut aprox 15 min si dupa aceea a adormit.Azi de cand sa trezit il doare in aceiasi zona doar ca este o durere constanta si suportabila, ce puteti sa mi spuneti asa este normal ca dupa durerea de aseara sa il mai doara cateva zile sau e ceva mai grav??? va rog mult sa mi raspundeti ( are 42 ani, are o slujba foarte stresanta)Va multumesc!
2 comentarii
0
22-11-2009, ora 23:09
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Consult de urgenţă (de urgenţă pentru a evita alte crize dureroase) la un medic gastroenterolog pentru investigaţii specifice (endoscopie digestivă superioară, biopsie pentru confirmarea sau infirmarea prezenţei Helicobacter pylori etc.) şi tratament în funcţie de afecţiune!

P.S. Astfel de dureri mai mult sau mai puţin insuportabile sunt prezente datorită unor eroziuni (o posibilă esofagită de reflux...) Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
22-11-2009, ora 23:54
Maniac
Nu este medic/terapeut
Maniac
deci sa inteleg ca nu este asa de grav, ca am inteles ca pancreatita este f periculoasa etc etc
Adaugă un comentariu / răspuns