panică

03-05-2011
A81
Nu este medic/terapeut
A81
Sunt căsătorită de 2 ani şi ceva şi deseori cînd se întîmplă să ne certăm, plîng şi mă miră oarecum faptul că soţul nu prea se străduie să mă liniştească, poate să vadă că plîng o oră chiar şi nu întreprinde nimic. Eu nu înţeleg cum de el poate să mă vadă în asemenea stare de disperare, ? El spune în asemenea situaţii că el nu a făcut nimic, de ce eu ar trebui sa am aşa crize de nervi.
2 comentarii
0
03-05-2011, ora 14:20
georgyana20
Nu este medic/terapeut
georgyana20
Cand te certi cu sotul si stii ca el e vinovat ar trebui sa isi ceara scuze, daca omul nu se simte niciodata, e clar..omului nu ii pasa.Eu stiu asa: un sot care isi iubeste sotia este interesat de binele ei, nu mai stie cum sa faca sa se simta bine si el din cate spui tu de aia nu mai poate.Chiar daca esti nervoasa si nu din cauza lui tot ar trebui sa incerce macar sa vada ce e cu tine.Nu ti se pare ca nu vrei sa vezi anumite lucruri?Nu te apuca sa ii strigi ba una ba alta ca nu rezolvi nimik, mai rau il departezi..cauti sustinere dar nu o ai, cauti sprijin primesti indiferenta.tu cu cine te-ai casatorit??cu un strain.nimeni nu se schimba daca ii faci scandal, asa ca e decizia ta daca mai continui langa un asemenea "sot" sau alegi sa fii iubita cu adevarat pt ceea ce esti u
0
03-05-2011, ora 16:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sau mai exista o varianta, , , , poate intelege plansul tau ca santaj emotional, , , , Indiferent cine poarta vina, o discutie ca intre doi oameni maturi e mai de dorit decat plansul, nervii. Incearca si varianta asta, zic eu.
Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul