Papilele circumvalate marite (inflamate)

11-06-2011
Me112
Nu este medic/terapeut
Me112
Papilele cele in forma de "V" de pe limba sunt foarte marinte/umflate, am fost la dermatolog si mi-a dat diagnosticul de "glosita acuta". Mi-a luat si proba pentru a verifica daca e bun tratamentul acare mi la dat(Zanocin 2/zi x6zile). Dupa acest tratament nici o schimbare, am sunat la cabinet pentru rezultatele probelor si mi-a zis "ca nu sunt probleme" (Zanocin 2/zi x6zile si sa apic pe crepaturi locoid crelo dupa fiecare masa timp de 7 zile). Eu nu am nici o crapatura... am doar acele papile foarte umflate. Ce sa fac? Am platit 100 consulatia+50 analizele alea... locoid crelo nu am folosit pentru ca nu am crapaturi sa il aplic pe papile?
2 comentarii
0
13-06-2011, ora 21:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
de ce ai ajuns la Dermatologie si nu la ORL.. cu aceste probleme???????????????
poti sa faci cateva poze cu limba si le atasezi pe mail
scrie si simptomele care te deranjeaza..
doar marimea lor nu este o problema
0
17-07-2011, ora 16:00
mariana.c
Nu este medic/terapeut
mariana.c
PT DOMNUL DR FLUIERARU
AM 42 ANI SI DE OLUNA SI JUMATATE AM IN APROPIEREA VARFULUI LIMBII PE PARTEA DREAPTA O LEZIUNE CARE SEAMANA CU 2, 3 BASICUTE ALBE FOARTE DUREROASE, DOUA URME DE DINTI I-MI DA SENZATIA CA LIMBA E UMFLATA SI DE ACOLO PARCA LIPSESTE PORTIUNE DE LIMBA, PARCA LIMBA NU MAI E SIMETRICA SI E SI SRAMBA.AM FOST LA PAT ORALA MI-A ZIS SA FAC EXAM MICOTIC LA CARE NU A IESIT NIMIC AM FOST LA ORL M-A TRIMIS LA STOMAT SA-MI PILESC LUCRAREA DEGEABA AM FACUT DE TOATE;GLICERINA, CEAIURI, PREPARATE DE LA FARMACIE ETC CE PARERE AVETI?MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns