Părăsită de viitorul soț

14-04-2022
ely.b
Nu este medic/terapeut
ely.b
Bună ziua,
Am o nepoată in vârstă de 30 de ani, a avut 3 relații și mereu a fost ea cea părăsită.Dupa primele două si-a revenit, dar ultima a marcat-o.A fost părăsită, umilită, dar ea nu renunță, desi ia confirmat că nu o mai iubeste, nu o mai dorește.Se consideră vinovată, urâtă.A fost si la psiholog.El o respinge, după 4 ani de relație nu vrea să accepte că s-a treminat.Are studii superioare, ara un job bun, este singura la părinți.
Cum trebuie să ne comportam cu ea, noi nu mai știm.Am incercat toate variantele, ea tot pe el il vrea.
Ne este teamă de mai rău, zice ca noi si face ca ea, dar tot nu dă rezultate.
Nu vrea să cunoască pe nimeni.
Vă rog să ne îndrumați
Vă mulțumesc anticipat
3 comentarii
1
14-04-2022, ora 22:04
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna seara! Imi dau seama ca e greu sa stati deoparte si sa priviti suferinta nepoatei. Insa e suferinta ei, nevoia ei. In niciun caz nu incercati sa ii bagati pe cineva pe gat, in ideea de a trece in alta relatie ca sa il uite pe fostul, deoarece va sari din o relatie toxica in una de tip pansament, la fel de disfunctionala. Asta daca ar si putea sa aiba ochi pentru alti barbati, ceea ce este exclus in acest moment, din ce descrieti. Nu puteti face mare lucru, in afara de a o convinge sa mearga iar la psiholog, sa o ajute sa nu mai sufere atat si sa vada realist lucrurile. Nu ii spuneti sa mearga pentru a il uita pe fostul, ca nu va merge - ea nu concepe despartirea, nu o accepta. Ci ii puteti recomanda psihologul pentru ca ea sa se simta mai bine, sa vada mai departe ce e de facut. Macar sa ajunga la psiholog. Ar fi util si un psihiatru, dar nu stiu daca ar accepta, din acest motiv ar fi bine ca pentru inceput, macar la psiholog sa ajunga.
0
19-06-2022, ora 13:55
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna ziua! Ce a mai facut nepoata, cum se simte?
0
26-06-2022, ora 15:34
ely.b
Nu este medic/terapeut
ely.b
Bună ziua,
Nepoata mea este tot la fel.Incercam să nu o lasam singură, am dus-o cateva zile in concediu in Turcia, zilnic unul din cei apropiați iese cu ea la plimbare.
Sunt băieți care o curtează, iese o dată cu ei, apoi le găsește câte un cusur.
Joacă teatru cu noi, ne arată că este fericită, dar noi vedem că este un cadavru ambulant.
Noi locuim la mare, mereu se duce cu masina intrun loc, la stafilopozi, unde nu este nimeni.M-a dus si pe mine, cred ca vrea să imi transmită ceva.Tine legătura cu un psiholog, dar ea nu vrea să renunțe la trecut, doar ea se poate ajuta.Eu sunt un exemplu viu ptr ea.
Mie mi-a decedat copilul in vârstă de 20 de ani, in accident, unicul, apoi căsnicia mea s-a destramat, , am pierdut tot.
Am luat-o de la zero, la fel ca si ea arăt că sunt puternică, dar sunt o mare mincinoasă.
Nu mai am nimic de pierdut.
Trăiesc ziua ca și când ar fi ultima.
Vă mulțumesc frumos
O zi bună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul