Pareri - as dori sa incerc din nou dar ea a fost dezamagita de mine
In urma cu ceva timp am cunoscut o fata, o vreme ne-am inteles super bine ca ulterior ei sa-i placa de mine dar nu a spus acest lucru. Eu insa nu eram atat de sigur de ce vrea ea in acel moment si am dezamagit-o zicandu-i ca nu cred intr-o relatie cu ea si s a cam indepartat. Gandindu-ma la timpul petrcut cu ea incepea sa-mi placa de ea pentru ca eram fericit cand eram cu ea dar nu realizasem.Momentan as dori sa incerc din nou dar ea a fost dezamagita de mine.
Credeti ca se mai poate remedia situatia avand in vedere ca eu Inca ma gandesc la ea?
Credeti ca se mai poate remedia situatia avand in vedere ca eu Inca ma gandesc la ea?
4 comentarii
intalneste-te cu ea, vorbeste-i si spune-i ce simti. cere-ti scuze pentru cuvintele din trecut si spune-i ca o iubesti si esti fericit langa ea. va intelege!
E dificil sa iti dai seama de felul in care o sa reactioneze cineva pe baza a catorva randuri.
Merita sa incerci…luand insa in considerare si posibilitatea de a esua! Succes!
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Merita sa incerci…luand insa in considerare si posibilitatea de a esua! Succes!
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Da, sunt constient ca si escul e o posibilitate, voiam sa stiu doar daca mai pot face ceva pentru a schimba situatia actuala
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie