parestezii mana dreapta

buna ziua! imi amorteste pielea la nivelul mainii drepte, dar cam de o saptamana simt ca aceste furnicaturi ajung mai in profunzime si oarecum depasesc articulatia pumnului. ce e de facut? mentionez ca nu m-am lovit, nu am cazut.
2 comentarii

Pentru a va raspunde am avea nevoie de mai multe date despre dumneavoastra: varsta, ocupatie, grad de efort, antecedete personale ( alte boli ).
Cu ceea ce ne-ati dat va pot raspunde ca s-ar putea sa fie vorba de coloana vertebrala ( un sindrom compresiv ). In acest caz e nevoie de un consult la un medic care se ocupa cu tratamentele pentru coloana si de investigatiile pe care o sa vi le recomande.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu ceea ce ne-ati dat va pot raspunde ca s-ar putea sa fie vorba de coloana vertebrala ( un sindrom compresiv ). In acest caz e nevoie de un consult la un medic care se ocupa cu tratamentele pentru coloana si de investigatiile pe care o sa vi le recomande.
Cu stima:
dr Petre Muresan

Buna seara! am varsta de 22 ani, sunt studenta la medicina. antecedente: tiroidita autoimuna. mentionez ca senzatiile de furnicaturi apar si in repaus. ma intreb daca ar putea fi o cauza faptul ca de-a lungul anilor de scoala am avut rucsacul gre cu carti de cele mai multe ori. nu am scolioza si nici cifoza. furnicaturile apar si pe fata palmara si pe fata dorsaala a mainii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Pleoapa care se zbate
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti