Paroxetina
Buna ziua, as dori si eu sa intreb referitor la un produs.
Mi s-a prescris Paroxetina( Rexetin) si am vazut pe internet fel de fel de pareri precum acest preparat ingrasa. Puteti sa imi spuneti daca preparatul in sine ingrasa sau el doar mareste pofta de mancare.Astept raspuns, multumesc!
Mi s-a prescris Paroxetina( Rexetin) si am vazut pe internet fel de fel de pareri precum acest preparat ingrasa. Puteti sa imi spuneti daca preparatul in sine ingrasa sau el doar mareste pofta de mancare.Astept raspuns, multumesc!
2 comentarii
Buna!
Depinde.
Te poti ingrasa sau nu.
Eu de exemplu nu ma ingras de la paroxetina, dar sunt multi care sustin ca au luat si 10 kg..
Depinde.
Te poti ingrasa sau nu.
Eu de exemplu nu ma ingras de la paroxetina, dar sunt multi care sustin ca au luat si 10 kg..
Buna seara! Medicamentul in sine nu ingrasa, doar scazand simptomele depresive, poate creste pofta de mancare. Unul dintre reactiile adverse ale paroxetinei este scaderea poftei de mancare, datorita cresterii de serotonina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Schimbarea tratamentului
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 9Paroxetin
- 5Neurotop
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 2Efecte adverse seroxat
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 9Olanzapina Urgent!!
- 3Prozac e un antidepresiv sedativ sau activator?
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 3Constipație anafranil
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 31Schizofrenie
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: