Paroxetina
Buna ziua, as dori si eu sa intreb referitor la un produs.
Mi s-a prescris Paroxetina( Rexetin) si am vazut pe internet fel de fel de pareri precum acest preparat ingrasa. Puteti sa imi spuneti daca preparatul in sine ingrasa sau el doar mareste pofta de mancare.Astept raspuns, multumesc!
Mi s-a prescris Paroxetina( Rexetin) si am vazut pe internet fel de fel de pareri precum acest preparat ingrasa. Puteti sa imi spuneti daca preparatul in sine ingrasa sau el doar mareste pofta de mancare.Astept raspuns, multumesc!
2 comentarii
Buna!
Depinde.
Te poti ingrasa sau nu.
Eu de exemplu nu ma ingras de la paroxetina, dar sunt multi care sustin ca au luat si 10 kg..
Depinde.
Te poti ingrasa sau nu.
Eu de exemplu nu ma ingras de la paroxetina, dar sunt multi care sustin ca au luat si 10 kg..
Buna seara! Medicamentul in sine nu ingrasa, doar scazand simptomele depresive, poate creste pofta de mancare. Unul dintre reactiile adverse ale paroxetinei este scaderea poftei de mancare, datorita cresterii de serotonina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 6intrerupere seroxat
- 3Rispolept Consta da insomnie?
- 5Depakine Chrono 300mg
- 5Paroxetine
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 4Seroxat si Xanax - renuntare tratatament - simptome sevraj
- 2Interactiune medicamente
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 10Alprazolam si carbamazepina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: