Paroxetina
Buna ziua, as dori si eu sa intreb referitor la un produs.
Mi s-a prescris Paroxetina( Rexetin) si am vazut pe internet fel de fel de pareri precum acest preparat ingrasa. Puteti sa imi spuneti daca preparatul in sine ingrasa sau el doar mareste pofta de mancare.Astept raspuns, multumesc!
Mi s-a prescris Paroxetina( Rexetin) si am vazut pe internet fel de fel de pareri precum acest preparat ingrasa. Puteti sa imi spuneti daca preparatul in sine ingrasa sau el doar mareste pofta de mancare.Astept raspuns, multumesc!
2 comentarii
Buna!
Depinde.
Te poti ingrasa sau nu.
Eu de exemplu nu ma ingras de la paroxetina, dar sunt multi care sustin ca au luat si 10 kg..
Depinde.
Te poti ingrasa sau nu.
Eu de exemplu nu ma ingras de la paroxetina, dar sunt multi care sustin ca au luat si 10 kg..
Buna seara! Medicamentul in sine nu ingrasa, doar scazand simptomele depresive, poate creste pofta de mancare. Unul dintre reactiile adverse ale paroxetinei este scaderea poftei de mancare, datorita cresterii de serotonina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 13O intrebare, va rog raspundeti
- 31Efecte adverse Cipralex
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 25Supradozaj: doza letala?
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 3Abilify efecte secundare
- 10Mirzaten
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 0Serlift
- 8Zyban plus anxiar
- 4Dependenta de Xanax
- 12Iau Abilify dupa ce am luat Clozapina
- 3Reactii adverse medicament.
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: