Partenerul meu a mințit în legătură cu virginitatea

09-05-2021
Reyna
Nu este medic/terapeut
Reyna
Bună! Sunt într-o relație de peste 2 ani și căsătorită de 1an, iar de curând partenerul mi s-a confesat cum ca nu a avut nicio experienta romantica /sexuala înainte. Asta în condițiile în care de când am început relația mi-a spus ca a avut chiar mai multe partenere. Am și rămas însărcinată la scurt timp după ce am început relația. Deci timp de 2 ani ceea ce am știut eu despre trecutul lui e ca a avut suficiente experiente iar acum îmi spune ca nu a avut și ca a fost rușinat de faptul ca era virgin, și a vrut sa se simtă mai bine spunând poveștile acelea și crezând ca ma impresionează chiar. L-am întrebat de ce acum poate sa îmi spuna asta și atunci nu, iar răspunsul lui a fost ca acum se simte suficient de confortabil cu mine și are încredere în mine. Acum sunt foarte confuza și nu pot sa am încredere în el, nu sunt deloc convinsa care este adevărul, deși chiar ar fi mai credibila varianta a doua, cum ca era virgin însă fiind doua variante despre care se jura ca era adevărat acum nu știu ce sa mai cred. Chiar vreau sa îl cred însă e foarte greu și e și normal în situația asta. Îmi e frica de faptul ca probabil voi ajunge sa ma obișnuiesc cu noul adevăr iar atunci voi auzi din nou cealaltă varianta. Mi-ar plăcea sa am o dovada, nu știu ce sa fac sau ce ar trebui sa facă el ca să îmi recâștige încrederea. Voi ce credeți?
4 comentarii
1
09-05-2021, ora 13:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu cred ca ar trebui sa ii multumiti lui Dumnezeu ca a fost virgin si ca nu v-a adus in casa vreun virus HPV cancerigen, dupa care trebuia sa va tratati si sa faceti operatii de zeci de milioane. Nu cred ca minte nimeni ca a fost virgin. Pentru mine e o onoare sa aud de astfel de oameni!
1
09-05-2021, ora 21:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
De regula barbatii sunt mai rusinosi, e mult mai greu sa-ti faci o prietena temporar pt o relatie in comparartie cu o fata, care are ocazia permanent sa-si gaseasca un partener. Asa domnita crede ce a spus el ca nu mai a avut alta relatie si ce e mai inportant pt restul vietii nu mai aduceti in discutie acest subiect, VIRGINITATEA, indiferent a cui, eu cred ca mult mai inportant pt el era a ta nu a lui.
2
10-05-2021, ora 03:18
360
Nu este medic/terapeut
360
reyna, cauti motive sa te desparti de el ? daca nu, inseamna ca ai mari probleme de judecata cel putin
0
16-06-2021, ora 15:22
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pot sa inteleg ca esti nemultumita ca relatia voastra sexuala a inceput cu o posibila minciuna insa la ce ti-ar fi de folos daca ai avea o dovada clara Reyna?
Insa faptul ca marturisirea lui a starnit aceasta neincredere in tine, imi sugereaza ca senzatia de neincredere in relatia voastra poate avea radacini mai adanci. Poate nu strica sa reflectezi asupra acestui lucru si daca e nevoie sa apelati la terapie de cuplu

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul