pastila de a 2-a zi

04-08-2009
anonim176
Nu este medic/terapeut
anonim176
buna...am luat si eu postinor 2..(pastila de a 2-a zi) dupa 5 zile mi-a aparut o sangerare...intr-o cantiate foarte mica de o culoare mai inchisa..am citit ca aceasta sangerare e cauzata de postinor 2...cred ca este a treia zi decat imi curge.insa foarte putin.este vreo problema ca imi curge de trei zile?mai exista riscul de a fi insarcinata?DE ce sangerez?ce se intampla..?e vreun semn ceva?va rog mult de tot sa-mi radspundetzi...
VA MULTUMESC.!
2 comentarii
0
04-08-2009, ora 19:53
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Postinor 2 este genul de "remediu" de la care va puteti astepta la astfel de efecte negative. Puteti sa va faceti un test de sarcina la minim 7-9 zile de la raportul sexual pt a vedea daca ati ramas sau nu insarcinata. Consultati si un ginecolog pt. un consult corect si adecvat!

Toate cele bune!
0
04-08-2009, ora 21:17
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
postinor are tot felul de efecte secundare, sângerarea este unul dintre ele, poate fi mai mare sau mică, însărcinată nu are cum să fii. nu te nelinişti, ia un calciu ceva, sângerarea poate să mai dureze chiar câteva zile, iar următoarea menstruaţie va fi dereglată. dacă vrei pt liniştea ta poţi să iei şi test de sarcină, pentru că am văzut persoane care se destresează când au confirmarea unui test de sarcină.
o zi bună
Adaugă un comentariu / răspuns