Pastila de a doua zi...

03-08-2013
anastacya13
Nu este medic/terapeut
anastacya13
Am luat pastila de a doua zi Vikela(in Austria e singura care ti-o dau) acum 3-4 saptamani si prin 21 iulie trebuia sa imi vina menstruatia...dar nu mi-a venit... saptamana trecuta am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.dar menstruatia nu mi-a venit nici acum si nu mi-a intarziat atat niciodata. Trebuie sa mentionez ca am mai luat pastila asta prin ianuarie sau februarie anul asta... Pot fi totusi insarcinata??? Sau e normal ca si reactie adversa sa imi intarzie menstruatia atat de mult??? Am avut cateva zile in care am crezut ca imi vine menstruatia dar a fost alarma falsa...nu ma dor sanii nu am nici un simptom doar spatele ma doare.
1 comentarii
0
28-08-2013, ora 09:28
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
Defapt in jur de 5 zile stiu ca trebuie sa fie intirzierea, dar in cazul in care ai facut teste de sarcina si tocmai 2 si ambele sunt negative, mai asteapta putin, fiecare e cu organismul sau si e si firesc ca dereglarile sunt normale.Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul