pata

22-01-2009
loara
Nu este medic/terapeut
loara
buna ziua, d-le doctor, am o mare nelamurire, si de aceea as vrea sa fiu ajutata.de vreo 2 luni, mi-a aparut la ochiul drept, mai precis la spranceana o pata alba, usor vizibila, care totodata a dus si la caderea catorva fire din spranceana, ciudat e faptul ca ea nu s-a marit, ca altfel m-as fi putut gandi la vitiligo.mi-am dat de cateva ori cu clotrimazol si am avut o senzatie de mancarime si de usturime.(problema e ca, mai am o astfel de pata de vreo 23 de ani care a aparut in jurul unei alunite si a ramas la acelasi diametru, ba chiar mai mult a inceput sa se repigmenteze).ce tratament as putea lua ptr cele doua"afectiuni"?
va multumesc frumos!
2 comentarii
0
22-01-2009, ora 20:05
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Buna ziua,

Eu va recomand sa mergeti la un consult dermatologic la sectia de dermatologie a spitalului Colentina, de pilda, sau oriunde doriti. Este necesar ca dermatologul sa va analizeze acele pete dsp care spuneti cu dermatoscopul...
Pt caderea firelor din zona spranceanei, va recomanda un "masaj" cu ulei de ricin care stimuleaza foarte mult cresterea parului.

Numai Bine si multa sanatate!
0
24-01-2009, ora 17:59
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pata alba din juril alunitei este caracteristica nevului Sutton (sau nevului cu halou). Interpretarea este ca nevul involueaza fibros urmand ca, dupa involutia completa, zona alba sa se repigmenteze.
Cealalta pata, de la spranceana, nu as putea sa va spun ce este decat dupa un examen clinic si micologic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.