pata rosie penis copil

12-08-2009
dumbrava
Nu este medic/terapeut
dumbrava
Buna am un baietel de 4 ani l-am operat acum 4 luni de fimoza totul a fost bine pana acum 3 sapt cand am observat o pata rosie pe capul penisului si mici scurgeri galbene pe chilotel.L-am spalat cu apa si bicarbonat si l-am dat cu neopreol si alte alifii dar nimic incep sa ma cam ingrijorez . Ce poate sa fie?
2 comentarii
0
12-08-2009, ora 15:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Operatia nu inlatura toate probleme fimozei care se gasesc la alt nivel ce nu poate fi operat.
Daca un dinte nu creste nu este de vina maxilarul ci alimentatia.

Asa si in cazul la toate bolile operate de doctori in special la polipi, fimoze, amigdalita, etc.

Cauza inca mai este prezenta in corp si se manifesta acum altfel caci nu a fost eliminata ci numai simptomele ei.

Consultati un medic homoepat care face exclusiv homeopatia clasica (unitara) care va sti ce sa-i dea copilului pt. a inlatura cauza adevarata.

Orice altceva (medicamente, operatii, etc) va insemna in cele mai multe cazuri suferinta inutila si suprimarea de simptome, simptome care vor reaparea sub forma unei alte boli mai tarziu asa cum si acum a reaparut.
0
12-08-2009, ora 21:53
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Cel mai bine ar fi sa mergeti la medicul care l-a operat pt ca dansul stie exact ce anume are si daca operatia a fost relizata fara posibile complicatii. Dupa ce aflati diagnosticul puteti face orice tratament, inclusiv de natura naturista!

Multa sanatate si insanatosire grabnica!

In speranta ca ti-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns