Penis sensibil si ejaculare precoce.

14-11-2019
DanutAlex
Nu este medic/terapeut
DanutAlex
Pentru inceput vreau sa spun ca mi am pus singur diagnosticu de ejaculare precoce.cand mi-am inceput viata sexuala n-am avut probleme privind ejacularea precoce. Am avut pauza 2 luni de zile dupa care am cunoscut o fata mai experimentata in acest domeniu, frumoasa, "buna" si toate cele. Am ajuns in pat si am terminat rapid, la un minut, maxim doua. Mi am dat seama ca era o problema in capul meu(eu fiind rusinat de ea, ca are mai multa experienta etc.) si am incercat sa o rezolv. Problema a mai continuat vro 5 partide dupa care mi am revenit. Am avut 4-5 luni partide normale dupa care ne am mutat impreuna. Acum a reaparut problema si nu cred ca este o problema psihologica cum am mai tot citit. Am discutat problema asta si in cuplu, inainte si dupa partide si mereu o facem ca suntem deschisi. Tin sa cred ca este o problema medicala daca ii pot spune asa. Am o stare de excitare continua cand stau langa partenera, penisul sta foarte mult in erectie. La orice mica atingere, revedere sau simplu sarut penisul reactioneaza ca la "prima intalnire", ca si cum n am facut o niciodata. Simt din cand in cand o durere in testicolul drept. Am folosit tot felul de prezervative, nici cele care promit prelungirea actului sexual nu isi fac efectul. In momentul in care penisul a intrat in vagin simt o presiune care urca deja spre capul penisului. Vreau sa ma adresez si unui medic specialit in viitorul apropiat, dar nu stiu ce specializare si unde.
Astept un raspuns pentru ca n am gasit pe nici unde o problema care sa semene cu a mea. Daca caut pe google chestii de genul "ma excit usor" imi apare exact opusul.
P.S. sunt din Cluj, pe langa specializare daca stiti puteti sa imi recomandati si un medic.

Edit: Nu consum alcool si nici nu fumez. Nu stiu daca are legatura dar am tinut sa specific
3 comentarii
0
14-11-2019, ora 23:05
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Daca doresti un consult medical trebuie sa te adresezi unui urolog sau sexolog. Daca totusi investigatiile medicale nu vor descoperi nimic organic/fiziologic este clar ca de fapt cauza este psihologica si ar fi recomandat sa mergi la un psihoterapeut cu specializare in sexologie
0
16-11-2019, ora 11:46
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegul meu îți recomand să mergi la un urolog, iar dacă nu-i o problemă medicală mergi la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
0
10-12-2019, ora 11:40
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Încearcă prezervativele cu lidocaina sau alți derivati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: