Pensie de boala
Bună ziua!Pe lingă referatul de la pshiatri cu scizo paranoice depresie recurenta grava mai am și alte bolitiroidectomie totala gonoartroza bilaterala operata insuficienta mitrala aritmie sinusala bradicardie sinusala spondiloza cervila și lombara.vreau sa întreb dacă mai am nevoie și de alte referate.menționează di august mau siponilizat de la locul de munca deci nu am c medical nici ptr operația la genunchi nici ptr socola.am vechime 17 anifara sporuri.ce șanse sunt sa ma pensiona de boala?pot sa iau pensie și de la dgasc.multumesc ptr eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Puteti sa va pensionati cu schizofrenie paranoida. Va trebuie referat de la psihiatru si referat de la psiholog.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 2hypersomnie -sfatul unui medic
- 0rinichi unic polichistic pensie
- 4Schizofrenie paranoida rezistenta la tratament
- 3Tratamente Schizofrenie
- 2Am schizofrenie paranoida de 5 ani si am o intrebare
- 3Ce tratament urmati sau ati urmat persoanele cu schizofrenie paranoida?
- 1Un schizofrenic obisnuit, adult, care uneori se revolta
- 3Există vreun schizofrenic paranoid care a reușit în viața?
- 2Redobandirea pensiei de handicap
- 5Grad |||
- 4Depresia recurenta
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 2Pensie schizofrenie reziduala
- 15Lista antipshiotice
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida pensia de boala depresia recurenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: