Pensie de boala
Bună ziua!Pe lingă referatul de la pshiatri cu scizo paranoice depresie recurenta grava mai am și alte bolitiroidectomie totala gonoartroza bilaterala operata insuficienta mitrala aritmie sinusala bradicardie sinusala spondiloza cervila și lombara.vreau sa întreb dacă mai am nevoie și de alte referate.menționează di august mau siponilizat de la locul de munca deci nu am c medical nici ptr operația la genunchi nici ptr socola.am vechime 17 anifara sporuri.ce șanse sunt sa ma pensiona de boala?pot sa iau pensie și de la dgasc.multumesc ptr eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Puteti sa va pensionati cu schizofrenie paranoida. Va trebuie referat de la psihiatru si referat de la psiholog.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2schizofrenie paranoida
- 15Schizofrenie paranoida - spuneti-mi va rog, ce sa fac?
- 10Boala psihica si tigarile
- 7Toti cei care au tulburare bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 3Diagnostic Tulburare depresiva recurenta, episod actual sever fara simptome psihotice
- 1Efecte secundare tratament
- 3Intrebare pensie al doilea an
- 0Pensia boala
- 18Ma simt agitat, nu am rabdare
- 5Este Neaparat Nevoie de Scrisoare de Medicala din Spital, Recent, pt Comisia Medicala?
- 0Anularea pensiei de handicap/încetarea acesteia
- 0As dori sa stiu daca la referatul facut ma încadrez la pensie de boala sau handicap
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
- 1La cat timp vin banii după ce vine decizia pentru pensia pentru handicap și pe caz de boala?
- 3Depresie recurenta
- 5Cum pot sa mi fac prieteni?
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida pensia de boala depresia recurenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: