Pensie de boala

15-01-2023
Lizzi
Nu este medic/terapeut
Lizzi
Bună ziua!Pe lingă referatul de la pshiatri cu scizo paranoice depresie recurenta grava mai am și alte bolitiroidectomie totala gonoartroza bilaterala operata insuficienta mitrala aritmie sinusala bradicardie sinusala spondiloza cervila și lombara.vreau sa întreb dacă mai am nevoie și de alte referate.menționează di august mau siponilizat de la locul de munca deci nu am c medical nici ptr operația la genunchi nici ptr socola.am vechime 17 anifara sporuri.ce șanse sunt sa ma pensiona de boala?pot sa iau pensie și de la dgasc.multumesc ptr eventualele răspunsuri.
1 comentarii
1
15-01-2023, ora 16:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Puteti sa va pensionati cu schizofrenie paranoida. Va trebuie referat de la psihiatru si referat de la psiholog.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: