Pentru d-l doctor Flueraru Valeriu
Domnule doctor, revin cu problema baiatului de 20 ani student la Iasi, operat de sinuzita la Bucuresti in decembrie si care este si dependent de picaturi. A inceput sa puna Colargol de o saptamana (dar 1% pentru ca nu a gasit 3%) si a obtinut o foarte usoara imbunatatire (in loc sa puna picaturi la fiecare 2 ore pune la 3 ore). Am de la Bucuresti rezultatul examenului histopatologic si imunohistochimic obtinut telefonic de la o ruda care a fost si l-a luat.
In Nota de Laborator se spune : "Aspect morfologic compatibil cu un proces cronic nespecific". Nu am cum sa va dau toate amanuntele, deoarece nu il am inca nici pe hartie, nici electronic. Vi-l pot trimite electronic imediat ce il primesc. Ma intereseaza cum poate obtine fiul meu o programare la dumneavostra. Inca o data va multumesc pentru sfaturi.
In Nota de Laborator se spune : "Aspect morfologic compatibil cu un proces cronic nespecific". Nu am cum sa va dau toate amanuntele, deoarece nu il am inca nici pe hartie, nici electronic. Vi-l pot trimite electronic imediat ce il primesc. Ma intereseaza cum poate obtine fiul meu o programare la dumneavostra. Inca o data va multumesc pentru sfaturi.
1 comentarii
este bine Miercuri...4.02. de la 12 la 16.00
sau joi 5.02. dimineata 8.00- 14-00/
- in caz ca nu poate acum.. sa revina cu un telefon saptamana viitoare.
sau joi 5.02. dimineata 8.00- 14-00/
- in caz ca nu poate acum.. sa revina cu un telefon saptamana viitoare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.