Pete albe in gat (cred)
Buna seara !
As avea nevoie de o parere profesionala privind o problema care ma macina de cateva zile.
De ceva vreme simt ceva usor incomod in gat, dintii au devenit sensibili la rece. Mi-am facut o fotografie pt a putea vedea ce este acolo si nu reusesc sa o asociez cu nimic, zaresc insa unele pete albe usor distincte, nu foarte proeminente. Sa fie oare vre-o iritarie sau candidoza( candida am avut genital acum cateva luni )?
Mai mentionez faptul ca dimineata elimin niste secretii de culoare maro, urat mirositoare ( oare e reflux gastric )
Atasez aici si o poza :
http://photobase.ro/displayimage.php?pid=280&fullsize=1
As avea nevoie de o parere profesionala privind o problema care ma macina de cateva zile.
De ceva vreme simt ceva usor incomod in gat, dintii au devenit sensibili la rece. Mi-am facut o fotografie pt a putea vedea ce este acolo si nu reusesc sa o asociez cu nimic, zaresc insa unele pete albe usor distincte, nu foarte proeminente. Sa fie oare vre-o iritarie sau candidoza( candida am avut genital acum cateva luni )?
Mai mentionez faptul ca dimineata elimin niste secretii de culoare maro, urat mirositoare ( oare e reflux gastric )
Atasez aici si o poza :
http://photobase.ro/displayimage.php?pid=280&fullsize=1
2 comentarii
cred ca este pe un drum gresit
tomografii se fac numia cand se suspecteaza o formatiune tumorala.. alceva NNU se vede la tomografie
pasii corecti
consult stomatologic si consult ORL
daca se dovedeste ca este si un reflux gastro-=esofagian care intretine iritatia in faringe si cavitatea bucala..se face si consult gastrologie
tomografii se fac numia cand se suspecteaza o formatiune tumorala.. alceva NNU se vede la tomografie
pasii corecti
consult stomatologic si consult ORL
daca se dovedeste ca este si un reflux gastro-=esofagian care intretine iritatia in faringe si cavitatea bucala..se face si consult gastrologie
Va multumesc pentru sfat.
O sa urmez un consult orl.
O sa urmez un consult orl.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Am candida pe piele, vaginal si in gura. Nizoralul e bun?
- 12Ganglioni mariti
- 296carcinom scuamos in gat
- 45Am facut o angina aftoasa
- 5Infectie gat de cateva saptamani
- 8m-am operat de laringita cronica pseudomixamotoasa
- 3junghi in gat
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 16Probleme cu gatul
- 6In urma cu vreo 7 luni simteam ceva in gat mereu, mai ales cand dormeam
- 2gatul
- 10Durere cronica la baza gatului
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
- 3Umflatura gat
- 1Gat rosu
- 6candidoza bucala dispepsie disbiosa intestinala
- 0Candidoza bucala
- 3Candidoza bucala
Mai multe informații despre: Candidoza orala gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: