pete ciudate pe picior

10-04-2009
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
buna ziua..de aproximativ o saptamana am descoperit o pata pe picior sub genunchi, o pata mai ciudata ca sa zic asa sper sa o pot descrie corect! are forma rotunda marginea e putin mai roziu-rosu dar in interior nu are culoare, dupa 2 zile am observat ca se usuca a inceput sa ma manance dar de o saptamana asa e chiar s-a marit!am decoperit ulterior alte 3 pe corp in special in zona soldurilor si picioare.toate sunt uscate si ma mananca din cand in cand..ce poate fi?
3 comentarii
0
13-07-2009, ora 12:45
vio93
Nu este medic/terapeut
vio93
buna!cred k stiu cam ce fel de pata zici u!!am avut si eu una pe burta iesita la fel se marea si nu-mi trecea deloc!io am fost la farmacie si mi-am luat flocinolon unguent si mi-am dat cateva zile apoi mi-a disparut.nu stiu ce sa zic.dak vrei incearca pt k rau nu are dc sa-ti faca si daca nu-ti trece dute la un medic dermatolog.
0
16-07-2009, ora 00:42
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna vio, de cand am postat mesajul si pana in prezent nu am mai primit nici un sfat dupa cum vezi, dar m-am tratat singurica si mi-a disparut, mai greu ce-i drept dar a functionat. Multumesc mult pentru mesaj. Sanatate multa.
0
16-07-2009, ora 01:02
vio93
Nu este medic/terapeut
vio93
merci la fel!!!ma bucur k ti-ai rezolvat problema!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •