pete albe pe spate
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, fratelui meu(20 ani), iau aparut pe spate in zona rinichilor cateva pete albe nu sunt exagerate cert e ca difera de culoarea pielei sunt deschise, insa in ultimul tip sau extins si pe burta si au tendinta sa se extinda.
El a plecat in alta tara pt o perioada, nu stiu acum cam ce semnal ar fi pt petele respective sau cat de grav poate sa fie?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, fratelui meu(20 ani), iau aparut pe spate in zona rinichilor cateva pete albe nu sunt exagerate cert e ca difera de culoarea pielei sunt deschise, insa in ultimul tip sau extins si pe burta si au tendinta sa se extinda.
El a plecat in alta tara pt o perioada, nu stiu acum cam ce semnal ar fi pt petele respective sau cat de grav poate sa fie?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!
Multumesc!
2 comentarii
buna.i-au aparut si prietenului meu niste pete albe pe spate dar putine vreo 4-5, se pot extinde?si nu sunt mari tare, ca si cum ai pune amprenta cu degetul mare.ma puteti ajuta cu ce sa scape de ele.multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica