Pete aproape albe pe corp!
Mi-au aparut de aproape 1 si jumatate niste pete albe pe biceps, triceps, pe spate, umeri, si 2-3 pete pe piept.
Iarna dispar aproape total se vad foarte greu, dar toamna si primavara apar ca niste pete albe, iar eu sunt mai mulatru de coloare, si se vad urat petele.
Mi-au mai aparut si acum 3 ani atunci erau umpic pe spate si pe gat, aproape ca ajunsesera pe fata, am folosit nizoral si au cam disparut.
Iarna dispar aproape total se vad foarte greu, dar toamna si primavara apar ca niste pete albe, iar eu sunt mai mulatru de coloare, si se vad urat petele.
Mi-au mai aparut si acum 3 ani atunci erau umpic pe spate si pe gat, aproape ca ajunsesera pe fata, am folosit nizoral si au cam disparut.
2 comentarii
am uitat sa spun faptul ca aceste pete, timp de 1 an mi-au disparut deoarece nu mai fusesem sa fac baie intr-un rau, unde mergeam la sat la bunici.Deci de acolo le-am luat.Ar fi ok sa iau din nou nizoral? Bicarbonat de sodiu am vazut ca se mai foloseste si in alte cazuri, ar merge oare si in cazul meu?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica