pete mai mici decat bobul de orez, albe
Buna ziua...
Aproximativ de un an de zile am observat o pata mai alba, mai mica decat un bob de orez, pe antebratul drept. Uitandu-ma acum mai atenta mi-am descoperit si alte asemenea pete micute...pe copase, pe pulpe, pe trunchi doar una. Specific fatul ca toate sunt la distanta, nu sunt usor observabile, fiind atat de mici si nu de un alb orbitor. Nuam mancarimi si nici alte simptome.va rog, as vrea sa ma linistesc cumva, se poate sa fie vittiligo? Sau ce altceva ?
Multumesc anticipat!!
Daniela
Aproximativ de un an de zile am observat o pata mai alba, mai mica decat un bob de orez, pe antebratul drept. Uitandu-ma acum mai atenta mi-am descoperit si alte asemenea pete micute...pe copase, pe pulpe, pe trunchi doar una. Specific fatul ca toate sunt la distanta, nu sunt usor observabile, fiind atat de mici si nu de un alb orbitor. Nuam mancarimi si nici alte simptome.va rog, as vrea sa ma linistesc cumva, se poate sa fie vittiligo? Sau ce altceva ?
Multumesc anticipat!!
Daniela
1 comentarii
Poate fi orice (hipomelanoză maculară progresivă, pitiriazis, vitiligo- forme usoare) sau... cam nimic.
Dar du-te la derma, majoritatea se trateaza.
Dar du-te la derma, majoritatea se trateaza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciuperca?
- 1pete maro care se fac albe
- 1pete in zona pubiana si pe piele
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 3pata pe coasta dreapta
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 5eruptie cutanata misterioasa...
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 0Pete pe fata
- 0Pete urate
- 3Pete albe pe spate
- 2pete albe aparute pe corp la sotul meu
- 1am pete pe corp
- 1Maini foarte vascularizate...