Pete mari maronii pe mana stanga
Buna ziua,
Vreau sa va intreb de la ce sunt petele iesite pe mana stanga de culoare maronie, de la ficat sau pastilele duphaston pe care am inceput sa le iau. Nu cred ca ar fi de la soare deoarece nu am stat mult la soare.In schimb iau duphaston de 6 zile pt a imi veni ciclul, si inca nu a venit, dar ma doare si in partea ficatului. Posibil sa fie si pe sistem nervos? Iau si tratament pt psihic.
Ar trebui sa incetez sa iau duphaston?
Multumesc!
Vreau sa va intreb de la ce sunt petele iesite pe mana stanga de culoare maronie, de la ficat sau pastilele duphaston pe care am inceput sa le iau. Nu cred ca ar fi de la soare deoarece nu am stat mult la soare.In schimb iau duphaston de 6 zile pt a imi veni ciclul, si inca nu a venit, dar ma doare si in partea ficatului. Posibil sa fie si pe sistem nervos? Iau si tratament pt psihic.
Ar trebui sa incetez sa iau duphaston?
Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Petele pe care le aveti mai mult ca sigur nu au legatura cu ficatul. Poate de la dereglarile hormonale si duphaston. Mergeti la medic pentru consult.
Zi frumoasa!
Petele pe care le aveti mai mult ca sigur nu au legatura cu ficatul. Poate de la dereglarile hormonale si duphaston. Mergeti la medic pentru consult.
Zi frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5negi si alunite pe git si decolteu
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 10Pete maronii (pistrui) in zona gleznelor...de la ce oare si cum scap de ele?
- 5Pete maro pe piele ajutor?
- 3pet maronii pe coate, brate si genunchi
- 0pete maronii pe piele
- 3Pete maronii pe corp + poza
- 1Pete maronii pe piele asemanatoare pistruilor
- 0Pete maronii pe picioare (de la genunchi pana la talpa piciorului)
- 1Biazol 10 mg poate fi utilizat in timpul sarcini?
- 3pete maroni pe piele si care se imultesc am nevoie de ajutor
- 0Piele maronie
- 3Pete pe spate
- 0Dermatolog fara ajutor
- 2O pata maronie acopera o mare parte din corp
- 1Pata maro pe spate cu fire de par, keratoza sau melanom ?
- 5Pete maronii pe picioare
- 3Zone maronii pe piele ca loviturile
- 1Pete maronii
Mai multe informații despre: pete maronii pe corp
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: