Pete pe corp si pe penis
Buna seara ! Am 20 de ani !Acum 2 seri, am facut sex normal cu fata, cu prezervativ si ea mi-a facut sex oral.Nu stiu ce a fost in capul meu, ca am lasat-o pe ea sa imi puna prezervativul, era lumina stinsa, si nu sunt sigur daca mi l-a pus bine. Azi dimineata, am observat cateva pete mici, cam de dimensiunea unei gamalii de ac pe corp, mai exact pe bratul stang, drept, deasupra buzei inferioare si superioare si cateva mai mici pe capul penisului.
Ma poate ajuta cineva, sa imi spuna daca este vreo boala cu transmitere sexula ? Daca da ( sper ca nu ) care este aceea, cum se numeste ? Cum se poate preveni ? Ce as putea face, ce imi recomandati ? Va rog frumos, sunt disperat, e prima data cand mi se intampla asa ceva. O cunoasteam doar de vreo sapt si am hotarat amandoi sa trecem la pasul urmator, adica sexul. Va rog foarte urgent sa imi raspundeti la intrebarile de mai sus ! Multumesc anticipat si o seara buna in continuare !!!
Ma poate ajuta cineva, sa imi spuna daca este vreo boala cu transmitere sexula ? Daca da ( sper ca nu ) care este aceea, cum se numeste ? Cum se poate preveni ? Ce as putea face, ce imi recomandati ? Va rog frumos, sunt disperat, e prima data cand mi se intampla asa ceva. O cunoasteam doar de vreo sapt si am hotarat amandoi sa trecem la pasul urmator, adica sexul. Va rog foarte urgent sa imi raspundeti la intrebarile de mai sus ! Multumesc anticipat si o seara buna in continuare !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv