Pete pe trunchi
Acum aproximativ o saptamana i-a aparut pe trunchi, chiar sub piept sotului, o "pata" de aproximativ 1cm diametru pe care o puteti vedea in imaginea http://good-times.webshots.com/photo/2186976770102072616pLjSzG. Zilele trecute am obesrvat ca a mai aparut una mai mica in vecinatatea acesteia http://good-times.webshots.com/photo/2037077190102072616abMZMq
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete de piele - tratament?
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 4Pete Albastre in zona burtii! Astept raspuns
- 22pete maronii pe corp
- 2pete uscate
- 3pata pe coasta dreapta
- 6pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 3Pete pe pleoape
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 3pete nejustificate pe piele
- 1Pata maronie in zona genitala la barbati
- 0Pete inchise la culoare pe corp
- 4am nevoie de un sfat urgent - pete maronii
- 3Pete pe piele.. ca o muscatura de tantar
- 4Pata ciudata la incheietura mainii (la palma)
- 0Probleme ale pielii - pete
- 1Pete albe care dispar când stau întinsa in pat
- 2Pete pe gat, piept, burta, spate
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: