Pete pe trunchi
Acum aproximativ o saptamana i-a aparut pe trunchi, chiar sub piept sotului, o "pata" de aproximativ 1cm diametru pe care o puteti vedea in imaginea http://good-times.webshots.com/photo/2186976770102072616pLjSzG. Zilele trecute am obesrvat ca a mai aparut una mai mica in vecinatatea acesteia http://good-times.webshots.com/photo/2037077190102072616abMZMq
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
Uitandu-ne mai atent am observat ca i-a mai aparut una mica in zona coapsei stangi si una pe piept, aproape de umar. Nu il deranjeaza in nici un fel ( nici mancarime, nici usturime, nimic...)Va puteti da seama despre ce anume este vorba si cum putem trata aceasta boala? care este evolutia si cat timp trebuie sa urmeze tratamentul? Va multumesc din suflet si asteptam cat mai curand un raspuns.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete albe pe fata
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 3pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
- 5Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
- 2brobonite si pete pe piele
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 6pete pe piele
- 8pete rosii pe corp si gat
- 7Pete care apar doar noaptea
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 1Pete in zona gatului
- 0Pete albe pe palme
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 0Pete albe pe piept - boala?
- 1Pete pe piept si spate
- 0Pete pe piele de dimensiuni diferite
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: