Pete rosii, lichid transparent.
Buna ziua!
De vreo trei saptamani imi tot apar niste bube rosii (acea pielita, stratul superior al epidermei, se exfoliaza), bubite rosii ce elimina un lichid transparent, iar a doua zi prind o crusta groasa. Nu sunt numeroase (pana acum mi-au aparaut vreo 5 si continua sa-mi apara), dar se cicatrizeaza foarte greu (prima buba, aparuta acum trei saptamani, inca este foarte evidenta si acum). Bubitele arata cam asa http://img827.imageshack.us/img827/1648/2rca.jpg.
Imi puteti spune ce le-a provocat? Dar si mai important, cum sa scap de ele?
De vreo trei saptamani imi tot apar niste bube rosii (acea pielita, stratul superior al epidermei, se exfoliaza), bubite rosii ce elimina un lichid transparent, iar a doua zi prind o crusta groasa. Nu sunt numeroase (pana acum mi-au aparaut vreo 5 si continua sa-mi apara), dar se cicatrizeaza foarte greu (prima buba, aparuta acum trei saptamani, inca este foarte evidenta si acum). Bubitele arata cam asa http://img827.imageshack.us/img827/1648/2rca.jpg.
Imi puteti spune ce le-a provocat? Dar si mai important, cum sa scap de ele?
3 comentarii
cred ca e necesar sa mergi la un dermatolog...daca iti lasa cicatrici sunt greu de tratat.mai bine previi--medicul.iti va prescrie tratamentul de rigoare.sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3boala de piele pe maini
- 55boala venerica? help pls...
- 4alergie sau un semn de boala?
- 3Pete rosi pe piele si se inmultesc...
- 23Pete rosii pe fata
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 3Pete rosii
- 1pete rosii pe piele
- 4Pete rosii pe tot corpul
- 0pete rosii si tari pe picioare
- 1Am niste pete rosii care ulterior se tranforma in cosuri
- 9Pete rosii pe piele + poze
- 0Pete rosii pe palme
- 1Roseata pe abdomen fara mancarime
- 1o pata rosie pe coapsa