Pete rosii, lichid transparent.
Buna ziua!
De vreo trei saptamani imi tot apar niste bube rosii (acea pielita, stratul superior al epidermei, se exfoliaza), bubite rosii ce elimina un lichid transparent, iar a doua zi prind o crusta groasa. Nu sunt numeroase (pana acum mi-au aparaut vreo 5 si continua sa-mi apara), dar se cicatrizeaza foarte greu (prima buba, aparuta acum trei saptamani, inca este foarte evidenta si acum). Bubitele arata cam asa http://img827.imageshack.us/img827/1648/2rca.jpg.
Imi puteti spune ce le-a provocat? Dar si mai important, cum sa scap de ele?
De vreo trei saptamani imi tot apar niste bube rosii (acea pielita, stratul superior al epidermei, se exfoliaza), bubite rosii ce elimina un lichid transparent, iar a doua zi prind o crusta groasa. Nu sunt numeroase (pana acum mi-au aparaut vreo 5 si continua sa-mi apara), dar se cicatrizeaza foarte greu (prima buba, aparuta acum trei saptamani, inca este foarte evidenta si acum). Bubitele arata cam asa http://img827.imageshack.us/img827/1648/2rca.jpg.
Imi puteti spune ce le-a provocat? Dar si mai important, cum sa scap de ele?
3 comentarii
cred ca e necesar sa mergi la un dermatolog...daca iti lasa cicatrici sunt greu de tratat.mai bine previi--medicul.iti va prescrie tratamentul de rigoare.sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii, mici...
- 3Pete rosii neregulate
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 10buza superiora umfata si pete mari rosii pe tot corpul
- 4pete rosii pe umeri
- 73pete rosii pe corp
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 3pete pe maini de 4 zile
- 3Ce cacat e asta ?
- 1Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 1Zona de eritem
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 1Pete roșii pe piept
- 0Pete roșii care debutează cu un punct roșu in mijloc
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 0Pete ca sange sub piele picior
- 1Pete rosii pe maini si picioare
- 0Buna seara, am o nelămurire in ceea ce o privește pe fetița mea, in vara împlinește 2 ani
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: