Pete rosii pe fata asemenea unor muscaturi de tantari.
Buna seara!
De ceva timp imi tot apar pe fata(de 2-3ori pe zi chiar) niste pete rosii, umflate k muscatura de tantar care ma mananca.
De multe ori dispar fara sa lase freun semn, alte ori ma imi raman semne.Imi apar f des si dupa baie.
Am tenul uscat in general iar dupa baie tot timpul am pete rosii pe fara care dispar in 5-10min dar acum au aparut si aceste umflaturi. Imi puteti da un sfat?
Multumesc!
De ceva timp imi tot apar pe fata(de 2-3ori pe zi chiar) niste pete rosii, umflate k muscatura de tantar care ma mananca.
De multe ori dispar fara sa lase freun semn, alte ori ma imi raman semne.Imi apar f des si dupa baie.
Am tenul uscat in general iar dupa baie tot timpul am pete rosii pe fara care dispar in 5-10min dar acum au aparut si aceste umflaturi. Imi puteti da un sfat?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
poate fi vorba despre dermatita atopica, dar cum pe internet si fara sa vad leziunile este greu de evaluat, va recomand un consult dermatologic sau alergologic.
poate fi vorba despre dermatita atopica, dar cum pe internet si fara sa vad leziunile este greu de evaluat, va recomand un consult dermatologic sau alergologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 3m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 4pete rosii si acnee
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 39pete rosii pe piele
- 3pete rosii pe piele
- 5Pete rosii pe tot corpul... ajutor!
- 2pete rosii pe corp aparute pe fond nervos??
- 1pete rosii ce apar la stres; emotii
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 4pete rosii cu mancarimi
- 0afectiuni ale pielii
- 9Pete rosii pe piele + poze
- 0Petesii - Pete mici roșii pe brate și piept
- 2Pată roșie pe piele în zona degetelor de la picioare
- 0Pete roșii dureroase
- 3Posibila alergie? pete care apar si dispar spontan
- 1Pete rosii pe spate
- 1Eruptie cutanata pete roșii
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele