Pete rosii pe fata asemenea unor muscaturi de tantari.
Buna seara!
De ceva timp imi tot apar pe fata(de 2-3ori pe zi chiar) niste pete rosii, umflate k muscatura de tantar care ma mananca.
De multe ori dispar fara sa lase freun semn, alte ori ma imi raman semne.Imi apar f des si dupa baie.
Am tenul uscat in general iar dupa baie tot timpul am pete rosii pe fara care dispar in 5-10min dar acum au aparut si aceste umflaturi. Imi puteti da un sfat?
Multumesc!
De ceva timp imi tot apar pe fata(de 2-3ori pe zi chiar) niste pete rosii, umflate k muscatura de tantar care ma mananca.
De multe ori dispar fara sa lase freun semn, alte ori ma imi raman semne.Imi apar f des si dupa baie.
Am tenul uscat in general iar dupa baie tot timpul am pete rosii pe fara care dispar in 5-10min dar acum au aparut si aceste umflaturi. Imi puteti da un sfat?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
poate fi vorba despre dermatita atopica, dar cum pe internet si fara sa vad leziunile este greu de evaluat, va recomand un consult dermatologic sau alergologic.
poate fi vorba despre dermatita atopica, dar cum pe internet si fara sa vad leziunile este greu de evaluat, va recomand un consult dermatologic sau alergologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii neregulate
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 0pete rosii pe piele
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 3pete rosu decolorate pe abdomen
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 2pete rosii pe corp in sarcina
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 1Am niste pete rosii-maronii langa umar.
- 0Help!! Omoplat spate
- 1Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 3Pete rosii pe gat
- 1Pete rosii pe maini si picioare
- 2Pata rosiatica sân
- 1Hashimoto: Alergie, Pete Roz, Mancarime
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: