Pete roșii pe glandul penisului !

Buna seara, după cum spune și titlul, acum 2 zile, după ce am folosit in exces șervețele umede pentru a șterge glandul penisului mi-au apărut 2-3 puncte roșii, seama cu iritațiile, sau ceva asemanator, 2 bubițe mici, nu mă mănâncă, doare, ustura sau vr-un lichid anormal. După 2 zile au dispărut, aseară după ce am făcut sex cu prietena mea au mai apărut încă 3, fără simptom sau ceva. Precizez ca am o relație de lunga durata cu ea și nu a avut alt contact sexual, ea se șterge zilnic cu șervețele umede in zona intimă și urmează un tratament cu anticoncepționale. Se poate sa fie o boala mai gravă sau doar o iritație datorata frecrarii glandului și a șervețelelor umede și parfumate ? Mulțumesc
1 comentarii

Buna ziua,
Nu mai folositi servetele umede, folositi doar apa si sapun dove alb lichid. Puteti aplica 2-3zile bariederm cu, -zinc crema, evitati contactele sexuale pana la vindecare.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Nu mai folositi servetele umede, folositi doar apa si sapun dove alb lichid. Puteti aplica 2-3zile bariederm cu, -zinc crema, evitati contactele sexuale pana la vindecare.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 3pete rosi pe penis
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 2pete rosii pe penis
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 5Pata rosie pe penis.. ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange
- 1Pata rosie pe penis
- 5Pete rosii pe penis si o stare usoara de mancarime
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 1probleme la penis
- 6Balanita/cred
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 0Pată roșie pe capul penisului
- 0Iritatie in zona genitala
- 0Pete roșii pe capul penisului
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis