Pete rosii si uscate la nivelul fetei si al umerilor

25-11-2009
irinela55
Nu este medic/terapeut
irinela55
Buna ziua, azi am intrat pentru prima data pe site si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns, un sfat, orice... De cativa ani buni sufar de o afectiune la nivelul pielii de pe fatza si pe umeri care se manifesta sub forma de pete, care atunci cand fac baie sunt rosii si ma mananca ingrozitor, iar dupa aceea se usuca si strang pielea. Nu pot folosi nicio crema de intretinere a tenului intrucat ma usura la contactul cu pielea, prin urmare tenul meu este in permanenta uscat. De asemenea, nu pot folosi nimic de genul fond de ten, pudra etc... Am mers la 5 dermatologi pana acum, am facut tot felul de tratamente cu unguente pe baza de hidrocortizon, uneori imi dispareau petele, pentru ca la aproximativ 2 saptamani sa imi reapara. Nu mai stiu ce sa fac, uneori arat ingrozitor, sufar cumplit din cauza aceasta si nu vreau sa-mi petrec toata tineretea ducand o permanenta lupta cu aceste pete. Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Multumesc anticipat pentru intelegere.
1 comentarii
0
25-11-2009, ora 22:56
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Încercaţi să apelaţi şi la medicina neconveţională. Consultaţi un medic homeopat. Astfel de probleme pot să apară şi din cauza unei toxemiii intestinale (printre altele), organismul detoxifiindu-se şi prin piele.

Toate cele bune şi multă sănătate!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns