pete si leziuni pe picior

Buna seara,
Mamei mele, in varsta de 60 de ani, i-au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani niste pete maronii-mov(in viziunea mea, au aspectul unei panze de paianjan groasa). Acum a aparut si niste leziuni, iar petele s-au extins. Nu am consultat niciun medic pt ca am presupus ca s-a lovit. Nu a aparut senzatia de mancarime sau usturime, nu o deranjeaza nimic. Mi-ar fi de mare ajotor o parere avizata, mai ales ca maine este 1 decembrie si, in general, are un program f incarcat, As vrea sa stiu daca ar trebui sa mergem la uregnte. Pot trimite o poza pentru acuratete.
Multumesc anticipat,
Anca
Mamei mele, in varsta de 60 de ani, i-au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani niste pete maronii-mov(in viziunea mea, au aspectul unei panze de paianjan groasa). Acum a aparut si niste leziuni, iar petele s-au extins. Nu am consultat niciun medic pt ca am presupus ca s-a lovit. Nu a aparut senzatia de mancarime sau usturime, nu o deranjeaza nimic. Mi-ar fi de mare ajotor o parere avizata, mai ales ca maine este 1 decembrie si, in general, are un program f incarcat, As vrea sa stiu daca ar trebui sa mergem la uregnte. Pot trimite o poza pentru acuratete.
Multumesc anticipat,
Anca
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 5Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 22pete maronii pe corp
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 1pete pe maini
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 1Pete Maronii pe corp
- 2pete pe corp
- 3Pete pe burta, inchise la culoare (+poza)
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 2Pete albe pe ceafa + poza
- 7Boli de piele Ajutor
- 1Pata neagra
- 2O pata maronie acopera o mare parte din corp
- 2Pete mari maronii pe mana stanga
Mai multe informații despre: pete pe piele pete maronii pe corp
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: