pete si leziuni pe picior
Buna seara,
Mamei mele, in varsta de 60 de ani, i-au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani niste pete maronii-mov(in viziunea mea, au aspectul unei panze de paianjan groasa). Acum a aparut si niste leziuni, iar petele s-au extins. Nu am consultat niciun medic pt ca am presupus ca s-a lovit. Nu a aparut senzatia de mancarime sau usturime, nu o deranjeaza nimic. Mi-ar fi de mare ajotor o parere avizata, mai ales ca maine este 1 decembrie si, in general, are un program f incarcat, As vrea sa stiu daca ar trebui sa mergem la uregnte. Pot trimite o poza pentru acuratete.
Multumesc anticipat,
Anca
Mamei mele, in varsta de 60 de ani, i-au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani niste pete maronii-mov(in viziunea mea, au aspectul unei panze de paianjan groasa). Acum a aparut si niste leziuni, iar petele s-au extins. Nu am consultat niciun medic pt ca am presupus ca s-a lovit. Nu a aparut senzatia de mancarime sau usturime, nu o deranjeaza nimic. Mi-ar fi de mare ajotor o parere avizata, mai ales ca maine este 1 decembrie si, in general, are un program f incarcat, As vrea sa stiu daca ar trebui sa mergem la uregnte. Pot trimite o poza pentru acuratete.
Multumesc anticipat,
Anca
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 2pete vinetii pe piele (gambe) - vasculita nodulara
- 3herpes circinat. va rog un sfat
- 51boli de piele?
- 24pete albe pe corp
- 3pete negre
- 0pete pe piele
- 5de cativa ani am pe spate de la soare aparute niste pete maronii
- 1pete pe gat si la subrat
- 0Mi-au aparut niste pete roz pe burta + poze
- 0pete in gat, , , laringita
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 1Pete pe piele... mancarimi
- 0Pete pe corp rosii-maronii
- 0Pete brat
- 2Pete albe pe ceafa + poza
- 1Pete rosii pe fata
- 1Pete mustata ori de la epilat cu benzi ceara sau solar.
- 2Pete roz-rosiatice pe piele
- 0Pete pe piele de dimensiuni diferite
Mai multe informații despre: pete pe piele pete maronii pe corp
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: