Picioare.. subtiriii:(

Buna ziua! Am o intrebare... ce pot sa fac pentru a ma "ingrasa" la picioare? Sunt subtiri la fel ca muschii de la mana... As vrea sa am picioare mai groase.. sa pot purta fuste.
Exista vreun remediu.. in acest sens?
Multumesc!
Exista vreun remediu.. in acest sens?
Multumesc!
2 comentarii
0
17-08-2009, ora 12:43
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Fitness la o sala profesionala de gimnastica!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)

Trebuie sa te impaci cu gandul si cu picoarele pe care le ai. Ele sunt urmarea constitutiei mostenite si nu se poate schimba nimic. O astfel de constitutie oxigenoida are o ardere suprarapida datorita unui surpuls de oxigen si ozon in sange care nu permite punerea de "masa" ca la alti oameni.
Cunosc o domnisoare cu vointa de fier si cu aceleasi probleme care a fost la sala luni de zile si nu i-a adus absolut nimic si tot ce a incercat ani de zile a fost de prisos in ciuda eforturilo depuse.
Nu exista pastile pt. asa ceva si nici macar homeopatia nu poate ajuta in astfel de cazuri prea mult, desi
se cunosc anumite remedii homeopate care incetinesc acest proces excesiv de ardere.
Accepta-te asa cum esti, corpul subtire are o gramada de avantaje si este de preferat unului gras atat din p.d..v al sanatatii cat si d.p.d.v. mental.
Cunosc o domnisoare cu vointa de fier si cu aceleasi probleme care a fost la sala luni de zile si nu i-a adus absolut nimic si tot ce a incercat ani de zile a fost de prisos in ciuda eforturilo depuse.
Nu exista pastile pt. asa ceva si nici macar homeopatia nu poate ajuta in astfel de cazuri prea mult, desi
se cunosc anumite remedii homeopate care incetinesc acest proces excesiv de ardere.
Accepta-te asa cum esti, corpul subtire are o gramada de avantaje si este de preferat unului gras atat din p.d..v al sanatatii cat si d.p.d.v. mental.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14mancarimi puternice
- 9Picioare scobite
- 237fractura maleola
- 8Dureri de picior de un an
- 88Contuzie picior
- 6unghie picior care puroiaza
- 26Sunt momente cand imi amorteste sau imi vibreaza muschii foarte des
- 8probleme picior
- 33Degetul mare de la picior umflat
- 12febra, dureri de picioare, ce poate fi?
- 2Lovitura la picior
- 10picior varus equin... de ce a ramas piciorul mai scurt?
- 5Durere insuportabila la pulpa de la piciorul stang de dimineata
- 7amputare degete picior
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 126durere laba piciorului
- 11Durere picior stang
- 0Ganglion la baza piciorului drept, la un copil de 13 ani
- 6am o senzatie ca imi vine puternic sa-mi misc mainile si picioarele HELP
- 1Operatie picior
Mai multe informații despre: Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: