Pielea de pe talpi uscata
Buna ziua,
Ma confrunt de o buna bucata de vreme cu o problema: mi se usuca pielea de pe talpi. Cand nu port pantofi pielea de pe talpile mele se usuca. Cel mai mult are de suferit o are pielea dintre degete si de pe partea posterioara a degetelor care se crapa des. Nu mai vorbesc si de faptul ca si mirosul picioarelor deranjeaza.
Nu stiu ce masuri sa mai iau: port sosete de bumbac pe care le schimb zilnic, ma spal pe picioare in fiecare zi, am doua perechi de incaltaminte din piele, dar in ciuda acestui fapt nu reusesc sa scap de problema.
Orice sfat este binevenit.
Ma confrunt de o buna bucata de vreme cu o problema: mi se usuca pielea de pe talpi. Cand nu port pantofi pielea de pe talpile mele se usuca. Cel mai mult are de suferit o are pielea dintre degete si de pe partea posterioara a degetelor care se crapa des. Nu mai vorbesc si de faptul ca si mirosul picioarelor deranjeaza.
Nu stiu ce masuri sa mai iau: port sosete de bumbac pe care le schimb zilnic, ma spal pe picioare in fiecare zi, am doua perechi de incaltaminte din piele, dar in ciuda acestui fapt nu reusesc sa scap de problema.
Orice sfat este binevenit.
2 comentarii
eu aveam pielea tare pe talpi si mici bataturi si foloseam unguent tractopon, care mi se pare ca ma ajuta destul de mult- va dati cu crema si apoi puneti sosete de bumbac. puteti cauta de asemenea deodorant pentru picioare
Puteti incerca Lamisil crema, intr-o singura aplicatie pe zi, seara, timp de 21 zile.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica