Pierderi de memorie
Buna seara!
Fratele meu are epilepsie de 11 ani.
In acești 11 ani am trecut prin toate, de l diferiți medici, la diferite pastile, de la 1-2 crize pe zi pina la 1 in an. dar acum de vreo 2 ani A inceput sa se simtă iar rau, a inceput cu dureri de cap puternice, nu le putea controla si a facut o supradoza de medicamente, timp de vreo 3-4 zile nu știa ce e cu el... In acest timp sa despărțit de prietena lui cu care a fost 3-4 ani, erau gata de nunta... acum e pesimist, nervos, agitat, ni se poate controla, crize tot mai des, au apărut pierderi de memorie, e depresiv, poate ati trecut prin situații asemănătoare, cum sa-l ajutam?
Fratele meu are epilepsie de 11 ani.
In acești 11 ani am trecut prin toate, de l diferiți medici, la diferite pastile, de la 1-2 crize pe zi pina la 1 in an. dar acum de vreo 2 ani A inceput sa se simtă iar rau, a inceput cu dureri de cap puternice, nu le putea controla si a facut o supradoza de medicamente, timp de vreo 3-4 zile nu știa ce e cu el... In acest timp sa despărțit de prietena lui cu care a fost 3-4 ani, erau gata de nunta... acum e pesimist, nervos, agitat, ni se poate controla, crize tot mai des, au apărut pierderi de memorie, e depresiv, poate ati trecut prin situații asemănătoare, cum sa-l ajutam?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Chist arahnoidian, epilepsie mioclonica
- 4este sau nu epilepsie si daca da ce puteti sa-mi spuneti despre boala mea?
- 6Ce ma puteti sfatui: fratele meu are epilepsie
- 1Sa fie epilepsie oare?
- 48epilepsia in timpul sarcinii
- 5Suspect de epilepsie
- 4Despre Epilepsie
- 3epilepsia si metodele de contraceptie
- 3epilepsie-intrebare
- 7va trebui sa mai ia medicamente, cand le va putea intrerupe?
- 2epilepsie
- 2fiica mea e suspecta de epilepsie
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 2Un pacient cu epilepsie se poate pensiona de boala?
- 10Epilepsie?
- 25epilepsie
- 0probleme angajare
- 1URGENT Bunica a facut epilepsie, dar medicii refuza internarea
- 3Epilepsia
- 1Epilepsie in somn aveți coșmaruri. ?
Mai multe informații despre: Epilepsia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: