Pierderi de memorie
Buna seara!
Fratele meu are epilepsie de 11 ani.
In acești 11 ani am trecut prin toate, de l diferiți medici, la diferite pastile, de la 1-2 crize pe zi pina la 1 in an. dar acum de vreo 2 ani A inceput sa se simtă iar rau, a inceput cu dureri de cap puternice, nu le putea controla si a facut o supradoza de medicamente, timp de vreo 3-4 zile nu știa ce e cu el... In acest timp sa despărțit de prietena lui cu care a fost 3-4 ani, erau gata de nunta... acum e pesimist, nervos, agitat, ni se poate controla, crize tot mai des, au apărut pierderi de memorie, e depresiv, poate ati trecut prin situații asemănătoare, cum sa-l ajutam?
Fratele meu are epilepsie de 11 ani.
In acești 11 ani am trecut prin toate, de l diferiți medici, la diferite pastile, de la 1-2 crize pe zi pina la 1 in an. dar acum de vreo 2 ani A inceput sa se simtă iar rau, a inceput cu dureri de cap puternice, nu le putea controla si a facut o supradoza de medicamente, timp de vreo 3-4 zile nu știa ce e cu el... In acest timp sa despărțit de prietena lui cu care a fost 3-4 ani, erau gata de nunta... acum e pesimist, nervos, agitat, ni se poate controla, crize tot mai des, au apărut pierderi de memorie, e depresiv, poate ati trecut prin situații asemănătoare, cum sa-l ajutam?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Tatal meu are epilepsie
- 6Ce ma puteti sfatui: fratele meu are epilepsie
- 1Epilepsie?
- 2am epilepsie sau nu?
- 7Epilepsie si regimul alimentar
- 7va trebui sa mai ia medicamente, cand le va putea intrerupe?
- 0riscurile unei operatii in caz de epilepsie
- 1Tratament adjuvant cu gemoterapice în epilepsie
- 5"Absente", tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 14Absente, tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 2Cadere de calciu sau epilepsie
- 9Sunt sanatos tun dar fac crize, aparent epileptice
- 1URGENT Bunica a facut epilepsie, dar medicii refuza internarea
- 2Epilepsie sau nu??
- 3Epilepsie
- 0Instant pe baza de cicoare interzis bolnavilor de epilepsie?
- 0Epilepsie/ atrofie corticala
- 0Epilepsie-reinnoire permis conducere
- 6Epilepsie?
Mai multe informații despre: Epilepsia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: