Plaga taiata genunchi-suspect sectiune tendon
Acum 6 zile am suferit un accident soldat cu o plaga taiata, lateral pe partea interna a genunchiului.Am fost cusut si mi s-a aplicat o atela ghipsata pe toata lungimea piciorului, spunandumi-se ca va trebui sa consult un medic plastician fiind suspect de sectiune tendon.Nu stiu care sunt simptomele in cazul sectionarii unui tendon, dar pot sa va spun ca eu nu am dureri insuportabile si nici probleme cu stabilitatea, calc destul de bine pe picior de aceea nu stiu daca trebuie sau nu sa consult un medic plastician.Nu mi s-a spus la cat timp se scot atele, nici cat timp sa port atela si nici daca pot scoate atela pentru a lasa plaga libera. Sunt intr-o adevarata dilema, ce pot sa fac?
1 comentarii
din ce oraş sunteţi?
dacă sunteţi din Bucureşti, aţi putea merge la spitalul Floreasca la secţia chirurgie plastică pentru un consult- şi ei vă vor spune dacă este vreo problemă şi ce e de făcut
dacă sunteţi din Bucureşti, aţi putea merge la spitalul Floreasca la secţia chirurgie plastică pentru un consult- şi ei vă vor spune dacă este vreo problemă şi ce e de făcut
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral