pleoapa umflata

17-03-2008
annebelle
Nu este medic/terapeut
annebelle
buna...acum o luna m-am trezit intr-o dimineatza cu pleoapa de la ochiul drept umflata de ziceai ca mi se scurge peste ochi dar in cateva ore s-a retras destul de mult si n-am mers la medic pt ca am crezut ca e din cauza curentului. Atunci n-am luat in seama faptul ca ma si manca insa astazi am patit aceeasi chestie. Are idee cineva ce poate fi? sau cu ce mi-as putea da ?
2 comentarii
0
17-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Cred ca este vorba despre un edem palpebral asociat cu o conjunctivita sau blefaroconjunctivita ( in special cu componenta virala, alergica); iti recomand o igiena locala riguroasa cu un sampon"No tears", de exemplu Johnson Baby, dimineata si sea; consult la oftalmologie, pentru recoltarea secretiei conjunctivale, in vederea examenului bacteriologic, examen pentru Chlamidii si Herpes simplex tip 1; Dupa recoltarea secretiei, pana la aflarea rezultatului, iti recomand un antibiotic colir in AO(amandoi ochii), Ciplox sau Floxal1 pic de cinci ori pe zi, 7 zile, seara unguent cu Ciplox(Floxal)in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, seara, 7 zile, un antihistaminic colir, Nostamine AO, 1 picatura de 3 ori pe zi, 7 zile, Claritine(antihistaminic oral), 1 tb pe zi, 3 zile; daca dupa 7 zile, apare recidiva, se face tratament tintit in functie de rezultatul antibiogramei; evita produsele cosmetice alergizante; foloseste numai produse hipoalergenice, testate dermatologic si oftalmologic; Numai bine
0
29-03-2008, ora 00:00
annebelle
Nu este medic/terapeut
annebelle
Buna..multumesc mult pt. raspuns. am fost la un control oftalmologic si intr-adevar am o conjuctivita virala (asa mi s-a spus) si mi-a dat picaturi Tobrex 5 picaturi pe zi. Deocamdata sunt in tratament..astept rezultatele. Multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.