plictisita...de el

11-11-2009
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
salut.am 22 de ani si de 3 ani vb cu un baiat pe care il iubesc si ma iubeste.inainte sal cunosc eram o fire vesela, petrecareata, inconjurata de prieteni, acum sunt total opus, datorita influentei lui..din prea multa iubire cred, sau gelozie..nu stiu..usor usor ma indepartat de tot ce eram, de toata lumea, ma indepartat de prieteni, de un an, nu am mai iesit cu nimeni altcineva decat cu el...si aproape in fiecare zi ne vedem.nu facem cine stie ce..ori ne plimbam ori vine la mine, vedem un film..nu prea multe lucruri spectaculoase ca nu sunt bani. am ajuns sa fiu plictisita de el...de viata., de rutina asta.de multe ori cand il vad ma apuca nervii si caut motive de cearta. daca ii zic sa nu ne vedem o zi se supara, ma intreaba de ce..si ma lipsesc.fac tot cum zice el.in rest ne intelegem minunat, nu am fost certati mai mult de o zi.ne suparam repede si ne impacam la fel de repede.iam spus ce ma nemultumeste, la fel sa suparat, a urmat o discutie lunga fara rezultat...nici chef de sex nu mai am...sunt intro stare in care am mai fost de multe ori...si nu am luat nici o masura.care sa schimbe cat de cat lucrurile...a trecut.acum sunt la fel..ce sa fac sa inteleaga k il iubesc dar vreau sa fiu mai libera..
1 comentarii
0
11-11-2009, ora 13:57
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Ia atitudine draga mea.priveste in jur si vei descoperi ca poate nu e iubirea asa mare cum sustii.oricum o pauza ar fi binevenita zic eu.La 22 de ani sa fi plictisita de viata? Asta chiar nu e in regula.sunt de acord...apare monotonia, asta se intampla in fiecare cuplu mai devreme sau mai tarziu.dar te-ai gandit ca nu este probabil omul langa care vrei sa traiesti?
in fiecare cuplu ar trebuie pastrata o doza de independenta zic eu.sa simti ca traiesti si pentru tine, nu numai pentru celalalt ca altfel intr-o zi oricat de mare ar fi iubirea nu vei mai sti cine esti.Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul