poate fi chlamidia ? va rog sa-mi raspunde-ti!!!
imi este f greu sa-mi recunosc greseala si niciodata nu am sa ma iert pentru asta..dar acum sunt disperata si as vrea sa stiu despre ce este vorba...am avut o relatie cu cineva acum mai bine de 2 ani si intr-un timp ai aparuse niste crapaturi pe penis si preput, crapaturi care se vedeau rosii in interior erau ca niste striuri fine si scurte cam de maxim 1cm fiecare si spunea ca-l ustura! dupa contactul sexual cam la o luna de zile am inceput sa am si eu simptome..pe care le am si acum, acestea fiind..mancarimi genitale in special in zona clitorisului, si la cateva luni mi se inroseste pielea, in interiorul labiilor mici catre interiorul vulvei si ma ustura, ma mananca si aceleasi simptome le am de curand si la urinat. Menstruatia imi vine cat de cat regulat ce ma ingrijoreaza este ca inainte cu 7-10 zile si dupa menstruatie imi vine ceva maroniu si in timpul asta am si mancarimi. secretia vaginala este alba ca o crema si pe chilot rare ori observ un alb-galbui deschis ca varul pot sa spun, asa mi se pare. vreau sa va spun ca sunt disperata anul trecum am facut si testul hiv caci mia fost frica sa nu fi fost asta dar din fericire a iesit negativ. An primavara mi-am facut si papanicolau si mia spus ca am colul uterin inflamat, in urma unei infectii. chiar nu stiu ce poate fi ma gandesc ca daca era tricomonas, gonoree, herpes genital aparea la papanicolau nu? mi-a fost frica si rusine sa merg la medic pentru ca trebuia sa spun exact cum sa intamplat...sotul meu stie ce sa intamplat si acum sunt convinsa sa merg cat mai repede la medic caci nu mai pot sta asa..am stat destul de mult. Mentionez ca sotului meu ai apare niste bubite mici de tot rosii pe capul penisului si mai jos pe preput si are mancarimi, si o senzatie de discomfort la urinat dar asta f rar, mai mult are simptomele astea dupa actul sexual, in rest se simte ok. scurgeri nu are! ce sa fie oare? va rog un raspuns!
2 comentarii
Mai mergeti o data si faceti testul secretiei.
Unele infectii se trateaza cu ovule, alte infectii cu ovule si antibiotice, altele cu alte combinatii de medicamente.
Pina doctorul nu vede negru pe alb ce iese la analize, nu va va da reteta.
Neaparat sa nu uitati sa cereti reteta si pentru sot.
Unele infectii se trateaza cu ovule, alte infectii cu ovule si antibiotice, altele cu alte combinatii de medicamente.
Pina doctorul nu vede negru pe alb ce iese la analize, nu va va da reteta.
Neaparat sa nu uitati sa cereti reteta si pentru sot.
analiza secreţiei vaginale pentru a depista posibilele infecţii vaginale + testul Babeş Papanicolau pentru a verifica modificările anormale care pot să apară la nivelul colului uterin+ sumar urina
la papanicoulau nu apar toate BTS de aceea e necesara analiza secretiei vaginale
in functie de diagnostic trebuie eventual sa urmeze tratament si sotul tau...altfel te vei reinfecta de la el.ar trebuii sa-ti anunti si fostul partener dspre eventualul diagnostic si sa il trimiti la medic sa se trateze.altfel va infecta alte persoane ( daca nu a facut o deja...)...eu nu inteleg cum de ai stat asa atata timp...anumite BTS pot provoca infertilitate sau se pot agrava, hpv poate provoca cancer de col uterin s.a.m.d...mergi la medic, nu mai sta asa. multa sanatate.
Reguli de respectat înainte de examenul ginecologic:
Se evită contactul sexual cu 48 de ore înainte de consult
Se evită spălăturile vaginale înainte cu câteva zile de recoltarea probelor
Se încetează administrarea oricăror tratamente vaginale şi a lubrifianţilor
Se recurge doar la igiena exterioară a zonei genitale.
la papanicoulau nu apar toate BTS de aceea e necesara analiza secretiei vaginale
in functie de diagnostic trebuie eventual sa urmeze tratament si sotul tau...altfel te vei reinfecta de la el.ar trebuii sa-ti anunti si fostul partener dspre eventualul diagnostic si sa il trimiti la medic sa se trateze.altfel va infecta alte persoane ( daca nu a facut o deja...)...eu nu inteleg cum de ai stat asa atata timp...anumite BTS pot provoca infertilitate sau se pot agrava, hpv poate provoca cancer de col uterin s.a.m.d...mergi la medic, nu mai sta asa. multa sanatate.
Reguli de respectat înainte de examenul ginecologic:
Se evită contactul sexual cu 48 de ore înainte de consult
Se evită spălăturile vaginale înainte cu câteva zile de recoltarea probelor
Se încetează administrarea oricăror tratamente vaginale şi a lubrifianţilor
Se recurge doar la igiena exterioară a zonei genitale.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv