Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
De trei saptamani am senzatia de nod in gat, care dispare cand manac si dupa ce manac timp de o jumatate de ora.
Am fost la medic ORL in Cluj, pentru ca sunt din Cluj-Napoca, iar medicul mi-a spus ca nu am nimic in gat si ca ar putea fi un reflux gastric. Am mers apoi la un medic gastro care mi-a facut gastroscopie, si m-a diagnosticat cu gastrita superficiala cronica, spunandu-mi ca esofacul meu este OK si ca nu am reflux. In aceasta perioada de cand simt nodul in gat am avut si arsuri la stomac in special seara, iar dupa ce mancam dulce chiar nu imi era foarte bine, patind o data sa imi vina inapoi ceea ce am mancat. Analizele de sange sunt perfecte, dar senzatia de nod nu dispare. Mai nou am vazut ca parca am si o flegma dimineata pe care o dau afara. Are rost sa ma ingrijorez sau poate fi si pe baza nervoasa, mai ales ca am avut o perioada destul de stresanta in ultima vreme! Va multumesc!
Am fost la medic ORL in Cluj, pentru ca sunt din Cluj-Napoca, iar medicul mi-a spus ca nu am nimic in gat si ca ar putea fi un reflux gastric. Am mers apoi la un medic gastro care mi-a facut gastroscopie, si m-a diagnosticat cu gastrita superficiala cronica, spunandu-mi ca esofacul meu este OK si ca nu am reflux. In aceasta perioada de cand simt nodul in gat am avut si arsuri la stomac in special seara, iar dupa ce mancam dulce chiar nu imi era foarte bine, patind o data sa imi vina inapoi ceea ce am mancat. Analizele de sange sunt perfecte, dar senzatia de nod nu dispare. Mai nou am vazut ca parca am si o flegma dimineata pe care o dau afara. Are rost sa ma ingrijorez sau poate fi si pe baza nervoasa, mai ales ca am avut o perioada destul de stresanta in ultima vreme! Va multumesc!
1 comentarii
Daca nu se rezolva de la sine dupa ce trece perioada stresanta, ar fi bine sa mergeti sa va vada un endocrinolog care va va da trimitere sa faceti analizele de sange si ecografie tiroidiana.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12problema in gat fara diagnostic
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 30Coaja de mar in gat
- 3Nodul gat si ureche
- 17Dilema, nod in gat permanent de 5-6 luni. Doresc o opinie
- 6Senzatia ca mi-a ramas ceva in gat partea dreapta...
- 4probleme cu gatul
- 8Nod in gat, puroi.
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 4Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
- 1Gâlmă în gat
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 2Nod in gat / Gat umflat
- 2Amigdale umflate
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 2Inflamare gat pe dreapta cu durere, presiune in ureche la înghițire saliva
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: